TREND RÖVIDHÍR

Galliano egyik modellje Dávid-csillagot viselt

2011. március 9., szerda 13:23

A Dior zsidózó ex-tervezőjének saját divatbemutatóján többeknek feltűnt, hogy az egyik modell karját Dávid-csillag díszíti.

John Galliano, a divatvilág egyik legnagyobb zsenijeként ünnepelt sztártervezője röpke egy hét alatt bukott a mélybe. Miután feljelentést tettek ellene rasszista és antiszemita kijelentései miatt, majd egy ezt rögzítő videó is nyilvánosságra került, a Dior haladéktalanul kirúgta a tervezőt, és a 2011-es őszi-téli bemutatót már nélküle tartotta meg.

Gallianónak azonban van egy saját nevét viselő márkája is, aminek a bemutatóját szintén megtartottak, igaz, ott sem jelent meg. Valószínűleg csak véletlenül, de a sors furcsa fintoraként az egyik modell karján felfedeztek a fotósok egy apró Dávid-csillag tetoválást. A bemutatón egyébként csupa olyan zene szólt, amiknek a szövege a tervező bukására is utalhatott, olyan sorokkal, mint "Én voltam a világ ura" és "Mindent megkaphattunk volna" - írja a Refinery29.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta