Öltözz 11 millióból átlagos fesztiválozónak!

A Coachellával nyit a szezon és jön a rongyrázás. Jó hír, hogy már félmillióért lehet szakadt farmert és hátizsákot kapni.

A kaliforniai Coachellával hivatalosan is kezdetét veszi a fesztiválszezon, aminek remélhetőleg a seggcsillám lesz az új slágere. De ne szaladjunk ennyire előre, inkább nézzük meg, hogy körülbelül mennyit költenek a bulira azok a hírességek és Instabloggerek, akik nem a H&M-ből vagy a turkálókból szerzik be a fesztiválok kötelező darabjainak tartott hippi blúzt, szakadt farmert, napszemüveget vagy bikinit, hanem luxusmárkáknál szórnak el egy vagyont nagyjából ugyanazokra a játszósruhákra!

A Fashionista.com képzeletben összeállította a milliomosnők és celebgyerekek Coachella bőröndjét és kiszámolta, hogy körülbelül 40.750 dollárnyi (kb.11,9 millió forint) holmi kerülhet bele. És ebben még nincsen benne a szállodai szobák ára, ami a hivatalos oldal szerint 3109-6505 dollárba (kb.912 ezer – 1,9 millió forint) kerül két személynek két éjszakára. Kattintsatok a galériára és nézzétek meg, hogy mire tapsolhatnak el a celebek több mint 10 milliót és szerezzetek be valami hasonlót a fast-fashion boltokban!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek