Kinek áll jobban a testszín és a burgundi?

Celebgyerek és modell is rajong a szezon slágerszíneiért. Szavazz a kedvencedre!

Nemcsak a country műfaj nagyjainak rendeztek díjátadót a múlthéten, de lezavarták a 3. Daily Front Row-gálát is Los Angelesben, ahol szerencsénkre több celebnőnek is sikerült összeöltöznie a vörös szőnyegen. Emlékeztek, ez volt az esemény, ahova Kim Kardashian menyasszonyi ruhában érkezett. Nézd meg a hajtás után felsorakozó hírességeket és szavazd meg, hogy melyiküknek áll jobban ugyanaz a ruha!

Kaia Gerber vs. Helen Owen

Bár Cindy Crawford 17 éves lányát, Kaia Gerbert egy kicsit öregítette ez a felsliccelt burgundi ruha, azért nem lehet oka panaszra,mivel őt kiáltották ki az 'Év feltörekvő modelljének'  a rendezvényen. Eggyel mélyebben dekoltált burgundi ruhában érkezett a buliba a több mint egy millió követőt számláló modell, Helen Owen is, aki átlátszó pántos cipővel kombinálta estélyiét. Jól nézd meg a két kaliforniai hírességet és szavazz a legjobbra!

kinek all jobban 0406 01
Getty Images Hungary

Kinek áll jobban a burgundi?

Lily Donaldson vs. Sazan Hendrix

Nemcsak a fürdőruhadivatban pörgött fel a nude szín az elmúlt időszakban, hanem a vörös szőnyeges rallikon is, ezért a 30 éves brit modell, Lily Donaldson sem lógott ki a sorból ebben a testszínű miniben és a fölötte viselt kombinéfelső szerű topban. Hasonló árnyalatban gondolkodott a bloggerkedésből élő Sazan Hendrix is, aki egy kövekkel kirakott chocker nyaklánccal dobta fel nude egyrészesét. Szerinted kinek állt jobban a sápasztó szín?

kinek all jobban 0406 02
Getty Images Hungary

Kinek áll jobban a testszín?

Kiersey Clemons vs. Rebecca Romijn

Jópár híresség cserélte kezeslábasra bombabiztos nadrágkosztümjét a közelmúltban, ezért semmi meglepő nincsen abban, hogy a 23 éves floridai színésznő, Kiersey Clemons is ezt fekete-fehér Diane von Furstenberg csipke overált kapta ki a szekrényből a gála estéjén. Fekete-fehér overálban gondolkodott Rebecca Romijn színésznő is, aki Georges Chakra kollekciójából választotta ki az elegáns darabot. Nézd meg a kezeslábasokat és szavazd meg a kedvencedet!

kinek all jobban 0406 03
Getty Images Hungary

Kinek áll jobban a kezeslábas?

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek