TEJBEN-VAJBAN

Heti kedvenc: tüllruha négyféleképpen

2017. március 15., szerda 11:08

Ősz óta megint menő a tüll, és a szoknyák után szépen beszivárogtak a boltokba a felsők és a ruhák is. Ha esetleg a leárazásokon nem sikerült megkaparintania egy akciós darabot, akkor ne féljen, a választék azóta tovább bővült, igaz, most mélyebben kell nyúlnia a pénztárcájába. 

Télen a pántos bársonyruhák voltak divatban, de ha ezeket már unja, akkor lecserélheti egy tüllből készültre, és ugyanúgy kombinálhatja, ahogy a többi kombinészerű ruhát

Sok olyan tüllruhát kapni, ami nem duplarétegű, szóval ha nem akar fehérneműt villantani, akkor mindenképpen érdemes alávenni egy másik ruhát vagy egy hosszított pólót.

A virágos ruha örök, és persze, hogy tüllből készült változat is van már az üzletekben. Fehér blúzzal és magassarkúval is kombinálhatja, de ha inkább a lezser stílust érzi magáénak, akkor felveheti pólóval, bakanccsal és bőrdzsekivel is. 

A legtöbb ruha tunikaként is működik, vegyük például a képen látható hímzett darabot, amihez persze nemcsak farmernadrágot, hanem egy elegáns szövetpantallót is felvehet. És a kellemesebb hőmérsékletű napokra beszerezhet hozzá hátrész nélküli mokaszint vagy papucsot, mert ez lesz a szezon egyik legnagyobb trendje.

Blogok, amiket olvasunk

FAPADOS Új menetrend és a legjobb jegyek

Tippek a jó előre tervezőknek, mi az, amire most kell lecsapni, és mi az, amit egyelőre bottal sem piszkálunk, mert annyira drága még. Fapados tippek a profiktól.

FILMVILÁG Csapatjátékos, Robinson, filmes hős

"Most már megpihenhetsz, hiszen filmértékek sokaságát hagytad magad után." A népszerű-tudományos dokumentumfilmek csodálatos egyéniségétől búcsúzunk.

KETTŐS MÉRCE Gyerekek a rácsok mögött a határon

A menedékjogi törvény módosítása embertelen. Európa álszent, helyettük végeztük el a piszkos munkát. Bonyolult kérdés, sok erkölcsi buktatóval.
Ajánlok blogbejegyzést

Travelo utazási ajánlatok

Hirdetés