TEJBEN-VAJBAN

Heti kedvenc: tüllruha négyféleképpen

2017. március 15., szerda 11:08

Ősz óta megint menő a tüll, és a szoknyák után szépen beszivárogtak a boltokba a felsők és a ruhák is. Ha esetleg a leárazásokon nem sikerült megkaparintania egy akciós darabot, akkor ne féljen, a választék azóta tovább bővült, igaz, most mélyebben kell nyúlnia a pénztárcájába. 

Télen a pántos bársonyruhák voltak divatban, de ha ezeket már unja, akkor lecserélheti egy tüllből készültre, és ugyanúgy kombinálhatja, ahogy a többi kombinészerű ruhát

Sok olyan tüllruhát kapni, ami nem duplarétegű, szóval ha nem akar fehérneműt villantani, akkor mindenképpen érdemes alávenni egy másik ruhát vagy egy hosszított pólót.

A virágos ruha örök, és persze, hogy tüllből készült változat is van már az üzletekben. Fehér blúzzal és magassarkúval is kombinálhatja, de ha inkább a lezser stílust érzi magáénak, akkor felveheti pólóval, bakanccsal és bőrdzsekivel is. 

A legtöbb ruha tunikaként is működik, vegyük például a képen látható hímzett darabot, amihez persze nemcsak farmernadrágot, hanem egy elegáns szövetpantallót is felvehet. És a kellemesebb hőmérsékletű napokra beszerezhet hozzá hátrész nélküli mokaszint vagy papucsot, mert ez lesz a szezon egyik legnagyobb trendje.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

KETTŐS MÉRCE Percenként keres annyit, mint más havonta

Mészáros Lőrinc tavaly 96 milliárd forinttal gazdagodott. Napi 263 millió, percenként 183 ezer forint gyarapodás. Nem rossz!

KREATÍV PSZICHOLÓGIA Ezek a játszmák teszik tönkre a kapcsolatainkat

A játszmákkal nem csupán saját magunkat tehetjük boldogtalanná, de embertársainkat is az őrületbe kergethetjük játszi könnyedséggel.

HATÁRÁTKELŐ Hogyan szerezzünk barátokat külföldön?

Négy éve költöztünk Svédországba, nulla kapcsolattal. Innen épült fel a társaságunk. Tippek barátkozáshoz.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés