TEJBEN-VAJBAN

Utcai divat: a pulóver az új motoros dzseki

2017. március 2., csütörtök 10:43

Jó ideje nemcsak a divathét kifutóira érdemes odafigyelni, hanem azoknak a szakembereknek és bloggereknek az öltözködésére és stílusára is, akik részt vesznek ezeken az eseményeken. A hajtás után mutatjuk, hogy mi a menő New York és London utcáin!

Farmerben járnak a New York-iak

Míg Marc Jacobs és Raf Simons szerint a 80-as és a 90-es évek divatja szerint öltözünk az ősszel, addig a szezon utcai divatját kis jóindulattal sem lehetne letisztultnak mondani. A felhozatalt elnézve mindent felülír a farmerőrület és a a pufidzseki, a pinket pedig háttérbe szorította a bézs, a szürke, illetve a narancs és a vérvörös. Kattintson a galériára és nézze meg, hogy hogyan öltöznek a New York-iak 2017 elején!

Pulóver és bokacsizma Londonban

A Nagy Almához hasonlóan a brit fővárosban is mentek a farmerek és a bő nadrágok, de a pufidzsekik helyett inkább a katonai hatású és a klasszikus ballonkabátokat részesítették előnyben a divatrajongók. Londonban egyébként meglepően sok volt a pulóver, a mintás póló, a színes lencsés napszemüveg, valamint az arany, az ezüst és a fehér bokacsizma. Kattintson a galériára és merítsen ihletet a londoniak stílusából!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 17 díjnyertes fotó 2016-ból

Lakótelepen, slaggal mosdatott elefánt, gyönyörű portrék, sportolói örömkönnyek.

OTTHONTÉRKÉP Szupertuti eladó nyaralók

A legnépszerűbb a Balaton és Pest megye, de az egész országban lehet gyöngyszemekre bukkanni. Nyaralókörkép a hirdetések alapján.

ÉDES POFA Ne dobd ki a zöldjét!

Három tuti recept, és garantáltan más szemmel nézünk a tavaszi zöldségekre, mint eddig. Bónusz: még a gyerek is megeszi.
Ajánlok blogbejegyzést

Travelo utazási ajánlatok

Hirdetés