TEJBEN-VAJBAN

Meryl Streep végül Elie Saab ruhában ment az Oscarra

2017. február 27., hétfő 13:21

Nemcsak magyar siker és béna estélyik voltak a tegnapi Oscar-gálán és az azt követő Elton John bulin, hanem ízléses ruhaköltemények is, így annak ellenére, hogy nem volt akkora puccparádé, mint a Golden Globe-díjátadón, azért volt miből válogatni, amikor összegyűjtöttük az este legcsinosabb ruháit.

Kisebb huzavona és a Chanellel való cicaharc után (röviden: Lagerfeld garasosnak nevezte a színésznőt, Streep pedig hazugnak a tervezőt) Meryl Streep végül egy nadrággal kombinált Elie Saab couture ruhában ment gálázni. Jimmy Kimmel pedig készült egy ruhás poénnal is: "Szép ruha, Ivanka?" - utalt a műsorvezető arra, hogy Donald Trump nemrég túlértékeltnek nevezte a világ egyik leghíresebb színésznőjét.

Idén többen öltöztek Oscar szobornak, felkapott volt a lábvillantás, a piros, a test szín, a fekete és a fehér estélyi, a tüll, a virágmotívum, a flitter, valamint a hercegnőruha. Kattintson a galériára és nézze meg, hogy miben vette át a legjobb színésznőnek járó díjat Emma Stone, ki szállította le Alicia Vikander estélyiét és mit viselt például Kirsten Dunst vagy Nicole Kidman!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 17 díjnyertes fotó 2016-ból

Lakótelepen, slaggal mosdatott elefánt, gyönyörű portrék, sportolói örömkönnyek.

OTTHONTÉRKÉP Szupertuti eladó nyaralók

A legnépszerűbb a Balaton és Pest megye, de az egész országban lehet gyöngyszemekre bukkanni. Nyaralókörkép a hirdetések alapján.

ÉDES POFA Ne dobd ki a zöldjét!

Három tuti recept, és garantáltan más szemmel nézünk a tavaszi zöldségekre, mint eddig. Bónusz: még a gyerek is megeszi.
Ajánlok blogbejegyzést

OnGo beszámolók

Hirdetés