Meryl Streep végül Elie Saab ruhában ment az Oscarra

Nemcsak magyar siker és béna estélyik voltak a tegnapi Oscar-gálán és az azt követő Elton John bulin, hanem ízléses ruhaköltemények is, így annak ellenére, hogy nem volt akkora puccparádé, mint a Golden Globe-díjátadón, azért volt miből válogatni, amikor összegyűjtöttük az este legcsinosabb ruháit.

Kisebb huzavona és a Chanellel való cicaharc után (röviden: Lagerfeld garasosnak nevezte a színésznőt, Streep pedig hazugnak a tervezőt) Meryl Streep végül egy nadrággal kombinált Elie Saab couture ruhában ment gálázni. Jimmy Kimmel pedig készült egy ruhás poénnal is: "Szép ruha, Ivanka?" - utalt a műsorvezető arra, hogy Donald Trump nemrég túlértékeltnek nevezte a világ egyik leghíresebb színésznőjét.

Idén többen öltöztek Oscar szobornak, felkapott volt a lábvillantás, a piros, a test szín, a fekete és a fehér estélyi, a tüll, a virágmotívum, a flitter, valamint a hercegnőruha. Kattintson a galériára és nézze meg, hogy miben vette át a legjobb színésznőnek járó díjat Emma Stone, ki szállította le Alicia Vikander estélyiét és mit viselt például Kirsten Dunst vagy Nicole Kidman!

Oszd meg másokkal is!
Mustra