TEJBEN-VAJBAN

Kinek állt jobban? Oscar különkiadás!

2017. február 27., hétfő 18:11

Újabban ritkán jelentkezünk "Kinek áll jobban?" posztjainkkal, de egy ilyen jeles alkalom esetén, mint az Oscar, szinte kötelező összevetni a hírességek öltözködését. Az idei, 89. Oscar gálán nagyon ment az arany – mondjuk ez nem újdonság, Oscar-szobornak öltözni korábban is menő volt –, de valahogy a csúnya estélyik is utat törtek maguknak, erősebben, mint a korábbi években. Persze rengeteg A-listás celebnőnek sikerült remekül felötöznie, őket is megmutatjuk, de egyelőre álljanak itt most azok, akik valószínűleg teljesen akaratlanul, de jól összeöltöztek. A hajtás után öné a döntés, szavazza meg, melyik színésznőnek áll jobban adott ruha!

Nicole Kidman vs. Emma Stone aranyban

Nicole Kidmannél rezgett a léc, kis híján bekerült a legrosszabbul öltözöttek közé, pedig valójában tetszetős ez az aranyfényű Armani Privé estélyi. A színe ugyan kicsit sápasztja a porcelánbőrű színésznőt, de neki még ez is jól áll, különösen a vörös rúzzsal feldobva. Hasonló, gyöngyökkel díszített ruhában gondolkozott Emma Stone stylistja is, de az ő Givenchy haute couture ruhája mélyebb aranyszínt kapott, mint Kidmané, így jobban illik Stone vörös frizurájához. Önnek melyik színésznő tetszik jobban a duóból?

Kinek áll jobban az arany?

 • 1215
  Nicole Kidmannek
 • 1637
  Emma Stone-nak

Dakota Johnson vagy Jessica Biel az élethűbb Oscar-szobor?

Dakota Johnson és Gucci ruhája nem úszta meg a legrosszabbak közé sorolást, és erős volt a kísértés, hogy a jobb oldalra ne Biel képe kerüljön, hanem az Oscar-szoboré, ugyanis Johnson sárgás estélyijében leginkább arra emlékeztet. Nem áll neki valami jól a magasan záródó nyakrész és ez a szín se, hiába a csodás gyémánt nyakék. Jessica Bielhez viszont kifejezetten illik a Kaufmanfranco vad, fényesen csillogó, hosszú ujjú aranyruhája, elképesztően szépen kiemeli arcszínét és alakját. Nálunk egyértelműen ő a nyerő, és önnél?

Ki a szebb Oscar-szobor?

 • 257
  Dakota Johnson
 • 2343
  Jessica Biel

Ginnifer Goodwin vs. Ruth Negga vörösben

Még egy "csúnyaruhás" híresség, Goodwin a versenyben: az ő vörös Zuhair Murad ruhája nem tesz valami jót alakjának, nomeg hiába a híres tervező, ha a ruha úgy néz ki, mint egy jelmez vagy egy csipketerítő. Első ránézésre egyébként arra tippeltünk volna, hogy Goodwin ruháját Valentino tervezte, de nem: az Ruth Negga vörös ruhája, ami egyébként egy fokkal jobban is néz ki. Szóval Negga egy Valentino estélyiben pompázik, melynek pont jó a vállmegoldása, szépen vezeti a szemet a derékszabás is, egyszóval jóval előnyösebb, mint Goodwin vörös estélyije. Vagy ön szerint nem? Szavazzon!

Kinek áll jobban a vörös?

 • 504
  Ginnifer Goowdwinnek
 • 1833
  Ruth Neggának

Emma Roberts vs. Michelle Williams, az ikertesók

Kedvenc párosunkat hagytuk a végére, Emma Roberts Michelle Williamsszel öltözött össze. Megdöbbentő, mennyire hasonlít a két ruha, pedig Roberts egy vintage Armani Privé estélyiben, Williams pedig egy új kollekciós Louis Vuittonban pompázik. Nagyon hasonló a szabás, az alapötlet, a gyöngyökkel díszített fehér alj: csak a két színésznő stílusa teljesen különböző. Míg Roberts dögös végzet asszonyaként pózol, Williams rövid szőke hajjal mosolyog a kamerába. Önnek melyikük tetszik jobban? Mi nem tudnánk dönteni, mindkettejüket imádjuk.

Kin jobb a fekete-fehér?

 • 1475
  Emma Robertsen
 • 952
  Michelle Williamsen

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

KETTŐS MÉRCE Percenként keres annyit, mint más havonta

Mészáros Lőrinc tavaly 96 milliárd forinttal gazdagodott. Napi 263 millió, percenként 183 ezer forint gyarapodás. Nem rossz!

KREATÍV PSZICHOLÓGIA Ezek a játszmák teszik tönkre a kapcsolatainkat

A játszmákkal nem csupán saját magunkat tehetjük boldogtalanná, de embertársainkat is az őrületbe kergethetjük játszi könnyedséggel.

HATÁRÁTKELŐ Hogyan szerezzünk barátokat külföldön?

Négy éve költöztünk Svédországba, nulla kapcsolattal. Innen épült fel a társaságunk. Tippek barátkozáshoz.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés