TEJBEN-VAJBAN

Kinek állt jobban? Oscar különkiadás!

2017. február 27., hétfő 18:11

Újabban ritkán jelentkezünk "Kinek áll jobban?" posztjainkkal, de egy ilyen jeles alkalom esetén, mint az Oscar, szinte kötelező összevetni a hírességek öltözködését. Az idei, 89. Oscar gálán nagyon ment az arany – mondjuk ez nem újdonság, Oscar-szobornak öltözni korábban is menő volt –, de valahogy a csúnya estélyik is utat törtek maguknak, erősebben, mint a korábbi években. Persze rengeteg A-listás celebnőnek sikerült remekül felötöznie, őket is megmutatjuk, de egyelőre álljanak itt most azok, akik valószínűleg teljesen akaratlanul, de jól összeöltöztek. A hajtás után öné a döntés, szavazza meg, melyik színésznőnek áll jobban adott ruha!

Nicole Kidman vs. Emma Stone aranyban

Nicole Kidmannél rezgett a léc, kis híján bekerült a legrosszabbul öltözöttek közé, pedig valójában tetszetős ez az aranyfényű Armani Privé estélyi. A színe ugyan kicsit sápasztja a porcelánbőrű színésznőt, de neki még ez is jól áll, különösen a vörös rúzzsal feldobva. Hasonló, gyöngyökkel díszített ruhában gondolkozott Emma Stone stylistja is, de az ő Givenchy haute couture ruhája mélyebb aranyszínt kapott, mint Kidmané, így jobban illik Stone vörös frizurájához. Önnek melyik színésznő tetszik jobban a duóból?

Kinek áll jobban az arany?

 • 1213
  Nicole Kidmannek
 • 1637
  Emma Stone-nak

Dakota Johnson vagy Jessica Biel az élethűbb Oscar-szobor?

Dakota Johnson és Gucci ruhája nem úszta meg a legrosszabbak közé sorolást, és erős volt a kísértés, hogy a jobb oldalra ne Biel képe kerüljön, hanem az Oscar-szoboré, ugyanis Johnson sárgás estélyijében leginkább arra emlékeztet. Nem áll neki valami jól a magasan záródó nyakrész és ez a szín se, hiába a csodás gyémánt nyakék. Jessica Bielhez viszont kifejezetten illik a Kaufmanfranco vad, fényesen csillogó, hosszú ujjú aranyruhája, elképesztően szépen kiemeli arcszínét és alakját. Nálunk egyértelműen ő a nyerő, és önnél?

Ki a szebb Oscar-szobor?

 • 257
  Dakota Johnson
 • 2341
  Jessica Biel

Ginnifer Goodwin vs. Ruth Negga vörösben

Még egy "csúnyaruhás" híresség, Goodwin a versenyben: az ő vörös Zuhair Murad ruhája nem tesz valami jót alakjának, nomeg hiába a híres tervező, ha a ruha úgy néz ki, mint egy jelmez vagy egy csipketerítő. Első ránézésre egyébként arra tippeltünk volna, hogy Goodwin ruháját Valentino tervezte, de nem: az Ruth Negga vörös ruhája, ami egyébként egy fokkal jobban is néz ki. Szóval Negga egy Valentino estélyiben pompázik, melynek pont jó a vállmegoldása, szépen vezeti a szemet a derékszabás is, egyszóval jóval előnyösebb, mint Goodwin vörös estélyije. Vagy ön szerint nem? Szavazzon!

Kinek áll jobban a vörös?

 • 504
  Ginnifer Goowdwinnek
 • 1832
  Ruth Neggának

Emma Roberts vs. Michelle Williams, az ikertesók

Kedvenc párosunkat hagytuk a végére, Emma Roberts Michelle Williamsszel öltözött össze. Megdöbbentő, mennyire hasonlít a két ruha, pedig Roberts egy vintage Armani Privé estélyiben, Williams pedig egy új kollekciós Louis Vuittonban pompázik. Nagyon hasonló a szabás, az alapötlet, a gyöngyökkel díszített fehér alj: csak a két színésznő stílusa teljesen különböző. Míg Roberts dögös végzet asszonyaként pózol, Williams rövid szőke hajjal mosolyog a kamerába. Önnek melyikük tetszik jobban? Mi nem tudnánk dönteni, mindkettejüket imádjuk.

Kin jobb a fekete-fehér?

 • 1474
  Emma Robertsen
 • 951
  Michelle Williamsen

Blogok, amiket olvasunk

FAPADOS Új menetrend és a legjobb jegyek

Tippek a jó előre tervezőknek, mi az, amire most kell lecsapni, és mi az, amit egyelőre bottal sem piszkálunk, mert annyira drága még. Fapados tippek a profiktól.

FILMVILÁG Csapatjátékos, Robinson, filmes hős

"Most már megpihenhetsz, hiszen filmértékek sokaságát hagytad magad után." A népszerű-tudományos dokumentumfilmek csodálatos egyéniségétől búcsúzunk.

KETTŐS MÉRCE Gyerekek a rácsok mögött a határon

A menedékjogi törvény módosítása embertelen. Európa álszent, helyettük végeztük el a piszkos munkát. Bonyolult kérdés, sok erkölcsi buktatóval.
Ajánlok blogbejegyzést

Travelo utazási ajánlatok

 • Még több Málta Pazar látnivalók, színes programok és garantált napsütés Máltán.
 • Vegyen ki egy-két hét szabadságot, és használja fel SZÉP kártyáját belföldön! Segítünk!
 • Varázslatos gyöngyszemek az azúrkék tengerben, vagy Guadeloupe-tól Savonáig.
 • Töltse az ünnepeket külföldön, Párizs, London, Róma városnézés, olasz hajóút, síelés Ausztriában.

Hirdetés