Így fest Beyoncé egy Toyota Corollában

Vajna Tímea 910 ezer forintos Gucci dzsekije elbújhat Beyoncé legújabb szerzeménye, egy 21.945 dolláros (kb.6.4 millió forint) Gucci kimonó mellett, amiben családját kísérte el az NBA All-Star Game kosármeccs első sorába. De persze megértjük, egy ekkora sztár nem lóghat folyton Sugarbird cuccokban.

Kirittyentették magukat a kosármeccsre.
Kirittyentették magukat a kosármeccsre.Theo Wargo / Getty Images Hungary

Az ikreket váró énekesnő nem is bonyolította túl a lila szőrmével feldobott palástot, egy szakadt farmert és egy fehér pólót vett fel az olasz divatház 2017-es tavaszi-nyári kollekciójában megtalálható selyemkimonó alá, bár egy 450 dolláros (kb.131 ezer forintos) Gucci legyezőt azért még hozzácsapott a szetthez.

A trópusi növény nyomatos kimonó zsebét ilyen hímzett tigrisek díszítik:

@gucci silk embroidered kimono. Phuk. #guccikimono #killedit *

Una publicación compartida de Neha@caravancreatives.com (@nehamish) el

Szerencsére a kis Blue Ivy sem maradt dizájnerruha nélkül. Ha nem is kapott olyan drága ruhát, mint a tavalyi MTV Video Music Awardsra, azért egy sporteseményre mégis túlzásnak tűnhet az 1790 dollár (kb.522 ezer forint) egy állatos zöld ruhácskáért, ehhez képest a lábán lévő 35 dolláros (kb.10.200 forint) Chuck Taylor már igazán aprópénznek mondható.

Nem túlzás ez egy kicsit?

És hát ezt a poént sem hagyhatjuk ki, hogy Beyoncé tulajdonképp egy Toyota Corollában ment a meccsre és így lett belőle mém az Instán:

Oszd meg másokkal is!
Mustra