TEJBEN-VAJBAN

Jennifer Lopez újra divatba hozza az éktalpút

2017. január 30., hétfő 09:24

Míg Manolo Blahnik Rihannával karöltve dobta piacra túlárazott téli csizmáit, addig olasz kollegája, Giuseppe Zanotti Jennifer Lopezzel készített egy hat darabos kapszulakollekciót, ami már hivatalosan is megvásárolható a luxuscipő-boltokban és Zanotti webáruházában – hívja fel a figyelmet a lehetőségre a Harper's Bazaar.com.

New Arrival: Giuseppe for Jennifer Lopez launches TODAY! #GiuseppexJennifer #shoes

Una foto publicada por Nordstrom (@nordstrom) el

“Giuseppével egy ultramodern, nőies kollekciót hoztunk létre” – nyilatkozta az együttműködésről a magassarkúkért rajongó popsztár, akitől egyébként sem áll távol cipőtervezés, a 2000-es évek elején még saját cipőmárkája is volt, ami természetesen JLO néven futott.

Persze nem először dolgozik együtt A-listás hírességekkel az 59 éves cipész, 2013-ban Beyoncéval, előtte pedig a szupermodell Anja Rubikkal rakott össze egy kapszulakollekciót. Lopez kollekciója leginkább azért meglepő, mert a popsztár szerint újra divatba jönnek az olyan kispadra száműzött formák, mint a térdig érő gladiátorszandál vagy a szintén tiltólistás éktalpú tornacipő.

#jlo #allihave #shadesofblue #jlovegas #jlovers #jlobooty #jennyfromtheblock #jenniferlopez @jlo #giuseppexjennifer

Una foto publicada por jennifer lopez forever (@jlo_sexybody) el

A csillogó púderszínű bokacsizmák és elegáns szandálok egyébként jól sikerültek, egy szaténpántos darabért 895 dollárt, (258 ezer forint), egy kígyóbőr gladiátorszandálért 1295 dollárt (374 ezer forint), a Lopez által mutatósnak tartott éktalpúért 1395 dollárt (403 ezer forint) kérnek. A kollekció legdrágább darabjáért, a kristályokkal kirakott bokacipőért viszont 2995 dollárt (865 ezer forint) kell kicsengetni.

Ön mit gondol Zanotti és Lopez közös munkájáról? Menőnek találja, vagy ön még a platform visszatérését sem dolgozta fel, így az éktalpú cipőktől végképp a hiodeg rázza? Szavazzon!

Ne maradj le semmiről!

370 szavazat 168 szavazat

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ A 30-as évek fotókon

Graffitik, autók, emberek, hatalom, Amerika - John Gutmann a kamera segítségével megtanulta máshogyan látni a világot.

SZUBKULTÚR Utcai divat, de konkrétan, szó szerint

Ki hitte volna, hogy egy csatornafedél vagy irányítótábla ilyen tökéletes mintát ad a textilen. Utcai divat - szó szerint

FILMVILÁG Forog az új krimi Kulkával

Az X egy fordulatokban gazdag, skandináv típusú krimi. Kulka János a forgatás minden percét élvezte, tetszik neki a sztori is, és az általa játszott szereplő is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés