Íme a férfi, aki összeöltözik a kutyájával

Míg Sam Barsky furcsa kötött pulóvereivel hívja fel magára a figyelmet az Instagramon, addig a Brooklynban élő művész, Topher Brophy a kutyájával öltözik össze, a közös képeket pedig előszeretettel posztolja @topherbrophy néven futó Instagram-oldalára, amit már több mint 98 ezren követnek világszerte.

“Ez a fickó úgy néz ki, mint a kutyája! Kiabáltak utánunk a gyerekek a brooklyni Prospect Parkban” – mondta az "állatbarát" művész, aki valóban mutat némi hasonlóságot kutyájával, akit kölyök korában, két évvel ezelőtt fogadott örökbe.

Az efféle beszólásokat az emberek nagy része sértésnek venné, de Topher örült a reakcióknak. “Azt hitték, hogy megsértődöm rajta (azon,hogy úgy festek, mint Rosenberg), de számomra ez volt a legnagyobb bók, hiszen ő egy gyönyörű teremtés” – állítja Brophy, akinek tényleg olyan a frizurája és a szeme, mint kutyájának.

Surround yourself with people who nourish your wildest dreams, support your crazy ideas and bring out the best in you.. *by @thedogstyler squad: Samuel Cox IV & the lovely Ms. Pickles * * * * * #fam #friends #crew #squad #clique #squadup #amigos #reunited #brothers #brothersforlife bestfriends #posse #wecool #funtime #dog #dogsofig #family #squadgoals #weeklyfluff #dailyfluff #bestfriend #pups

Una foto publicada por Topher Brophy (@topherbrophy) el

“Rájöttünk, hogy az embereket feldobja, ha egyformán vagyunk felöltözve. Az állatok nem az alapján ítélnek meg minket, hogy mennyi pénzünk van, kire szavazunk, vagy milyen a bőrünk színe, hanem az alapján, ahogy bánunk velük. Ez olyasmi, amiből az emberek is sokat tanulhatnának” – filozofált Brophy, aki egy ponton leszerződtette az Instagramon @TheDogStyler néven ismert profi kutyafotóst, Chantal Adairt, akinek oldalából kiderül, hogy mekkora igény van az efféle, zavarbaejtő kutyafotókra.

Bár vannak kétségeink, de a művész szerint Rosenberg szereti azokat a ruhákat, amiket Chantal Adair választ neki a fotózásokra. “Ha látnám rajta, hogy nem élvezi, abban a pillanatban felhagynék vele” – mondja a Cosmopolitan.com-nak.

A szokatlan páros nem csak külsőleg, de belsőleg is hasonlít egymásra. Legalábbis Brophy szerint, aki azt állítja, hogy sok ponton a személyiségük is azonos. “Mindketten nagyon befordulósak és olykor félénkek vagyunk, de ugyanakkor társaságkedvelők is. Ha nem kapunk enni, akkor mindketten szőrszálhasgatóak és házsártosak vagyunk” – állítja a különc kutyatulajdonos.

Túl sok jó kép van az Instagramon a furcsa párosról, mi ezzel a remekművel búcsúzunk, ön pedig ide kattintva követheti be az elvarázsolt New York-i művészt és lelkitársát!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek