TEJBEN-VAJBAN

Heti kedvenc: 4 ruhadarab 2000 forint alatt

2017. január 4., szerda 16:09

Most már mindenhol dübörög a leárazás, de a szemtelenül olcsó cuccokra még vadászni kell. Azért megpróbáltunk összegyűjteni négy olyan terméket, ami már 2000 forintért (illetve picivel többért és kevesebbért) megvásárolhat. 

Jó, a képen látható garbónyakú felső 100 forinttal drágább a megszabott keretnél, de ez talán még belefér, és az őszi/téli szezonban tényleg nagyon jól jön egy ilyen darab. Felveheti nadrággal, szoknyával, ruhával, kardigán és blézer alá is, és ugyan a fekete az, ami leginkább beleilleszthető mindenki ruhatárába, egy púderszínűre is érdemes beruházni. 

A ceruzaszoknya örökdarab, és a leárazásokon elég olcsón hozzá lehet jutni, szóval nyugodtan tárazzon be belőle. És ha maradt még a ruházkodásra szánt pénzből, akkor egy szép szövetkabátra is áldozzon, hiszen bármilyen összeállítást fel tudnak dobni, ha pedig egy klasszikus fazonra és színre esik a választása, akkor hosszú évekig hű társa lehet a hidegebb hónapokban. 

Ha lusta, akkor rengeteg olyan pántos ruhát és felsőt kapni, amit már gyárilag összekombináltak egy hosszú vagy rövid ujjú felsővel. Persze ha nem szereti, ha ön helyett döntenek, akkor vegyen külön ruhát, és 2000 forint tényleg nem sok egy olyan darabért, amit tavasszal és nyáron is bátran hordhat. 

Persze, hogy a culotte-okból is bőven maradt a leárazásokra, és most már ezekhez is potom pénzért hozzá juthat. Aki a lazább stílust kedveli, sportcipővel és melegítőfelsővel is hordhatja ezeket, ha viszont szeret elegánsabban öltözni, akkor viselje bokacsizmával, valamint blúzzal és zakóval, vagy inggel és pulóverrel. 

Blogok, amiket olvasunk

JÓZAN Mit ad az alkohol, mit ad a józanság?

Hazugság lenne, ha azt mondanám, józannak lenni mindig csodás vagy könnyű. Akkor mégis mit ad? Összeszedtem, nekem miért jó nem inni.

KETTŐS MÉRCE Tényleg bezárják a CEU-t, mert... Soros?

Nem lehetne kivételesen a magyar diákok és professzorok érdekeit nézni, meg azt, hogy viszik jó hírünket a nagyvilágban?

SZUBKULTÚR Ez a könyvtár olyan menő, hogy arra nincsenek szavak

Hipermodern űrhajóval a Gutenberg galaxisba? Ezt itt komolyan vették, és építettek egy olyan könyvtárat, hogy a képeket nézve dalra fakad a szívünk. Mennyire menő már!
Ajánlok blogbejegyzést

Travelo utazási ajánlatok

Hirdetés