TEJBEN-VAJBAN

George Clooney neje 2016-ban is rajongott a luxuscuccokért

2017. január 2., hétfő 15:54

George Clooney jogászként dolgozó neje, Amal Alamuddin a tavalyi évhez hasonlóan idén sem vetette meg a luxusmárkák több ezer dolláros dizájnerruháit és kiegészítőit. Kattintson a galériára és nézze meg, hogy milyen Gucci, Dolce & Gabbana vagy Alexander McQueen ruhákban járt munkába és a vörös szőnyeges eseményekre a színészfeleség, a hajtás után pedig megnézheti a mi kedvenc szettjeinket is!

Sajnos a képügynökségek nem dokumentálják olyan részletesen Amal Clooney mindennapjait, mint mondjuk Kendall Jennerét vagy Taylor Swiftét, ezért Instagramképekben mutatjuk meg, hogy melyek voltak a mi kedvenc szettjeink Clooneyné szekrényéből.

Szerettük ezt a csillámos övvel átfogott fekete Giambattista Valli ruhát, amiben férjével ment el vacsorázni 2016 májusában, Rómában.

***

Una foto publicada por Amal Clooney (@amalclooney) el

Amal Clooney-n remekül állt ez a szupermini Valentino ruha, amit egy bordó hasított bőr táskával viselt Cannesban.

Amal Clooney * #fashionpost #fashion #style #colour #amalclooneystyle #amalclooney #instalike #instafashion #instastyle #instastylist #saturday #stylist

Una foto publicada por Just Casue Of Fashion (@justcauseoffashion) el

A 38 éves emberi jogi ügyvédnő jól láthatóan szereti a Dolce & Gabbana ruhákat. Ebben a fekete szűk felsőben, virágokkal díszített csipkeszoknyában és sárga dizájner táskával New Yorkban kapták lencsevégre.

Repost @stylevoguette *

Una foto publicada por Amal Clooney (@amalclooney) el

Fehér bokacsizmával viselte ezt a vállvillantós, fekete-fehér pöttyös Monse ruhát Los Angelesben.

Repost @stylevoguette *

Una foto publicada por Amal Clooney (@amalclooney) el

Blogok, amiket olvasunk

STíLER 5 tipp úszógumi ellen

Hiába edzünk és diétázunk, az a fránya úszógumi csak nem akar leolvadni? Ez az öt tipp bármilyen diétába vagy életmódba könnyedén beilleszthető, és segít a lapos has elérésében.

MÁS TÉSZTA Bögrés kefíres süti

Akkorát estem, hogy muszáj volt sütnöm valami vigasztalót. De isteni reggelire vagy vendégvárónak egy pohár finom tea mellé is.

HATÁRÁTKELŐ Los Angelesben az élet...

Egy idő után nem mondod az itthoniaknak, hogy jól vagy, mert mindenki csak arra vár, hogy mondjak végre valami rosszat
Ajánlok blogbejegyzést

Travelo utazási ajánlatok

Hirdetés