Csak lenne már tavasz!

Most még borzalmas hideg van, egyedül az tartja az emberben a lelket, hogy végre itt vannak az ünnepek: de a márkák már a tavaszra készülnek, úgyhogy volt szerencsénk megnézni több eseményen is, miben fogunk járni pár hónap múlva. Alig várjuk, hogy végre vékony kabátokban, pasztellszínekben róhassuk az utcát!

Gas

A Gas Jeansnél továbbra is a farmer áll a középpontban, úgyhogy ha a márkától öltözködünk, nyáron ismét farmershortokat, farmerblúzokat fogunk hordani. De szép nyomott virágminták is megjelenek a ruhákon, és a komolyabb stílus kedvelői is találnak maguknak ruhákat, blúzokat, blézereket. Sok a természetes anyag és a lezser fazon, szóval kényelmesen, de menőn tölthetjük a tavaszt és nyarat, ha Gas ruhákba fektetünk.

Van Graaf

A Van Graaf multibrand üzletben továbbra is a komoly vásárlóközönségnek kedveznek, de az időtálló klasszikusok is lehetnek ám divatosak! Rengeteg pasztellszínű szettet láttunk az üzlet tavaszi-nyári sajtóbemutatóján, ahol a meghívott stylistok egy kis háziversenyen mérhették össze tudásukat, ennek eredményét a galériában láthatják!

Tezenis & Intimissimi & Calzedonia

 Az olasz cégcsoportnál sem változik meg a felállás, a Tezenis továbbra is a bohókásabb és fiataloknak szóló darabokkal, az Intimissimi szexi csipkékkel, a Calzedonia pedig fürdőruhákkal és leggingsekkel készül rá 2017-re. Mint mindig, a Tezenis legújabb kollekciójának is szerves részét képezik a sportos, kényelmes darabok, a tervezők különös figyelmet fordítanak az interneten, a social media felületeken terjedő, valamint a trendteremtők által kialakított, legújabb divatirányzatokra.

Az Intimissiminél a csipkék tavasszal egy kifinomult velencei szalon hangulatát idézik, Valentin napra sok a fekete, és a nélkülözhetetlen darabok sorában a bodyk is megjelennek. A tavaszi kollekció témája az "olasz kert" sok pasztellszínnel, finom virágmintákkal, fodrokkal és hímzésekkel. A nyári kollekció Dél-Olaszországba, Szardíniára, Szicíliába, Caprira kalauzol, hímzésekkel, homokszínekkel, valamint feltűnő, színes mintákkal. A Calzedoniánál ismét kaphatóak lesznek alakformáló farmerek, mintás leggingsek, de aztán a nyár közeledtével ezek helyét átveszik a fürdőruhák, melyek vidámak, gyümölcsösek, virágosak – szép színesek: nézze meg őket a galériában!

Promod

A francia márka továbbra is a finom nőkre bazírozik, és hétköznapias, mégis elegáns, lezser szetteket tervezett tavaszra. Az első kampányképek alapján egy szafarihangulatú nyáreleji kiruccanásra jönnek majd jól a farmerszoknyák, lenge, fehér ruhák és khakizöld overálok. A galéria képei láttán sajnálja csak igazán az ember, hogy még tél van!

Oszd meg másokkal is!
Mustra