TEJBEN-VAJBAN

Kiváló ízlése van a Stranger Things 12 éves hősnőjének

2016. december 25., vasárnap 16:38 |

Máris stílusikonként emlegetik az év egyik legjobb sorozatában, a netflixes Stranger Thingsben feltűnt (Eleven, röviden csak El) 12 éves színésznőt, Millie Bobby Brownt, aki 2016-ban kolleganőivel végigült néhány menőbb bemutatót a New York-i divathéten, valamint felbukkant a mérvadóbb vörösszőnyeges eseményeken és talkshowkban is – hívja fel a figyelmet az Elle.com a színésznő irigylésre méltó ruhatárára.

A karrierje miatt Amerikába vándorolt angol színésznőjelölt korának megfelelően szereti a mókás, fiatalos, de divatos és elegáns ruhadarabokat is, amiket jól láthatóan remekül kombinál a saját stílusával. A galériában mutatjuk, hogy a fiús frizurás hollywoodi üdvöske miként építette be ruhatárába a szezon egyik slágereként emlegett bomberdzsekit, a bokacsizmát, illetve a punkosabb ruhadarabokat!

A mosolygós színésznőt érdemes bekövetni az Instagramon is, mivel előszeretettel osztja meg élete fontosabb és izgalmasabb pillanatait a rajongóival.

Just chilling #soitgoes #comingsoon

Una foto publicada por Millie Bobby Brown (@milliebobby_brown) el

A Burberry cuccok mellett Brown előszeretettel viseli más márkák kollekcióit is. Ezt a színblokkolt összeállítást például az 1986-ban alapított fülöp-szigeteki márka, a Penshoppe készítette.

#asiapopcon #Netflix #strangerthings #style @teenvogue @penshoppe

Una foto publicada por Millie Bobby Brown (@milliebobby_brown) el

Millie Bobby Brownnak egyébként nem a Stranger Things volt az első munkája, korábban felbukkant már az NCIS, a Modern család és a Grace klinika egyes epizódjaiban is. Jól láthatóan a kamaszceleb szerint is sikkes a katonai stílus és a farmerdzseki.

Outfit for the day and I kind of obsessed #whatever #shorthairdontcare #armysuit #girlpower

Una foto publicada por Millie Bobby Brown (@milliebobby_brown) el

Blogok, amiket olvasunk

JÓZAN Mit ad az alkohol, mit ad a józanság?

Hazugság lenne, ha azt mondanám, józannak lenni mindig csodás vagy könnyű. Akkor mégis mit ad? Összeszedtem, nekem miért jó nem inni.

KETTŐS MÉRCE Tényleg bezárják a CEU-t, mert... Soros?

Nem lehetne kivételesen a magyar diákok és professzorok érdekeit nézni, meg azt, hogy viszik jó hírünket a nagyvilágban?

SZUBKULTÚR Ez a könyvtár olyan menő, hogy arra nincsenek szavak

Hipermodern űrhajóval a Gutenberg galaxisba? Ezt itt komolyan vették, és építettek egy olyan könyvtárat, hogy a képeket nézve dalra fakad a szívünk. Mennyire menő már!
Ajánlok blogbejegyzést

Travelo utazási ajánlatok

Hirdetés