TEJBEN-VAJBAN

Szupermenő volt csúnyapulcsi a 80-as években

2016. december 16., péntek 09:28

Idén sem ússzuk meg a Csúnya Pulcsik Világnapját, a december 16-i esemény apropóján hívta fel a figyelmünket a Comedy Central a kedden és szerdán futó családi sitcomjára, a Goldberg családra, mivel az egyik főszereplő, Beverly Goldberg ruhatára olyan feltűnő és furcsa pulóverekkel van tele, mint amilyeneket ebben az időszakban szoktunk viselni.

Mivel a sorozat a nyolcvanas években játszódik, így a családanya nem csak az ünnepi szezonban ölt magára a giccses darabokat, hanem a hétköznapokban is ilyeneket vesz fel a gyerek focimeccsére, vacsorakészítéshez, kertészkedéshez vagy nagybevásárláshoz.

A sajtóközleményből megtudtuk, hogy az író-producer, Adam Goldberg a saját családi videói alapján készítette el a sorozatot, amihez az anyja gardróbjából válogatta ki a legmókásabb pulóvereket, de ezekhez hasonló darabok az aktuális trendekben is megtalálhatóak.

Beverly Goldberg pulóverkollekciójából talán ez a tükörtojásos, baconos darab az egyik kedvencünk.

Ez a pulóver sem a Gucci 2016-os őszi-téli kollekciójából való, tényleg ilyenben jártak a nők a 80-as években.

Seriously, if you haven't watched this show - go watch and prepare to just laugh! Sort of wish I grew up in the 80's! #goldbergs

Una foto publicada por Alisha • (@alisha.kist) el

Beverly Goldbergnek nemcsak a pulóvereit, de a tökéletesen befésült frizuráját is irigyeljük.

A sorozatban gyakran láthatjuk egyforma szerelésekben a Goldberg családot.

Blogok, amiket olvasunk

JÓZAN Mit ad az alkohol, mit ad a józanság?

Hazugság lenne, ha azt mondanám, józannak lenni mindig csodás vagy könnyű. Akkor mégis mit ad? Összeszedtem, nekem miért jó nem inni.

KETTŐS MÉRCE Tényleg bezárják a CEU-t, mert... Soros?

Nem lehetne kivételesen a magyar diákok és professzorok érdekeit nézni, meg azt, hogy viszik jó hírünket a nagyvilágban?

SZUBKULTÚR Ez a könyvtár olyan menő, hogy arra nincsenek szavak

Hipermodern űrhajóval a Gutenberg galaxisba? Ezt itt komolyan vették, és építettek egy olyan könyvtárat, hogy a képeket nézve dalra fakad a szívünk. Mennyire menő már!
Ajánlok blogbejegyzést

Travelo utazási ajánlatok

Hirdetés