Így mentse át a télre kombinéruhát!

Már a nyári szezonban is menőnek számított a réteges öltözködés, így semmi meglepő nincs abban, hogy a hűvősebb időszakban is hasonlóra buzdítanak a divatlapok. Az Instyle.com szerkesztősége szerint például a 2016-os őszi-téli szezon legnagyobb trendje a Kate Moss által még a 90-es években divatba hozott spagettipántos ruha és az alá felvett meleg, de nem túl vastag pulóver.

Mivel a Valentino és a Louis Vuitton is a nyári ruha téliesítésére buzdított a divathéten, utánanéztünk annak, hogy mégis mivel kombinálják a pántos darabot a divatrajongó Instagramozók. Íme néhány könnyen lekoppintható inspiráció! 

Az amszterdami Topshop személyi stylistja, Sita Sunar még egy farmert is vett a szaténból és bársonyból készült pántos ruha alá. Az összeállításhoz remekül passzol a fekete bokacsizma is.

Az olasz Instablogger, @ciuzetta szerint bordázott, magasított nyakú sárga pulóverrel és bézs sapkával is feldobhatjuk a nyári kombinéruhát.

#SlipDress: YUP* or NOPE*? Soon on mywaytobemyself.it * #trends #AW16

Una foto publicada por My way to be myself (@ciuzzetta) el

Sőt, a blogger szerint a csipkés fazon alá is vehetünk pulóvert, ha akarunk. Az olajzöldnek ebben az esetben kifejezetten jól állnak a rózsaszínes árnyalatok.

A több mint 38 ezer követőt számláló Alexandra Martinez is zöldben gondolkodott, az Instablogger egy fekete pulóverrel és arany csizmával bolondította meg bársonyruháját.

Holiday Inspiration maybe? * http://liketk.it/2pBx2 @liketoknow.it #liketkit #thestylemartini #velvet #thestreeties #thestreetiesrisingstar

Una foto publicada por Alexandra Martinez (@thestylemartini) el

A mexikói származású blogger, Jen Cabildo egy magasított nyakú fehér pulóverrel és egy csicsásabb nyaklánccal kombinálta a betonszürke pántos ruhát.

Everything about the slip dress at my blog * // Ya está en mi blog una nueva entrada con este look * *www.heresometimes.com

Una foto publicada por Jen Cabildo (@jencabildo) el

A kaliforniai blogger, Kali Passiglia Winona Ryder 90-as évekbeli stílusát szerette volna megidézni ezzel az aszimmetrikus szabású ruhával és az ejtett vállú pulóverrel, amit jól ellensúlyoz a bakancs.

Íme egy merészebb szett a @crazemag szerkesztőjétől, aki sárga pulóverrel és rózsaszín táskával eresztette össze a virágmintás ruhát.

Jöjjön egy visszafogottabb összeállítás a chicagói Alicia Fullertől, aki a szürke két népszerű árnyalatával kombinálta a fekete ruhát.

new post is live on the blog! this one is all about the slip dress. check aliciafuller.com for details!

Una foto publicada por alicia enkh-ulzii (@liciafuller) el

A Berlinben élő @lilybfm jól láthatóan tisztában van azzal, hogy minden ősszel elsüthetőek a mustáros árnyalatok. Chocker nyaklánccal és fekete pulóverrel vette fel a 20-as évek stílusát idéző ruhát.

A legtöbben fehér garbóval kombinálják a nyáriruhát, az @everydayrenee1 bloggere például a rozsdaszínt párosította a fehérrel és a bézzsel.

Oszd meg másokkal is!
Mustra