Celebekkel gazdagon megpakolt bemutatót tartott a leghíresebb bugyicég

Minden év egyik legjobban várt divat- és celebeseménye a Victoria's Secret divatbemutatója, ahol a kifutón sztármodellek vonulnak több tízkilós szárnyakkal, szép fehérneműkben. A majdnem pucér modellek –akikről minden évben, így most is megírták már, hogy túl soványak – valószínűleg leginkább a férfiakat érdeklik, a nőket cserébe leköthetik a csodálatos részletek. A szép fehérneműk, művészien kivitelezett kellékek és a bemutató közben fellépő sztárok (pl. Lady Gaga). Alább a 82 bemutatott szett közül a legszebbekből talál összeállítást, a VS idén se aprózta el a giccset!

2016-ban a cég Párizsban, a Grand Palaisban tartotta meg a showt (kedvelt divat-helyszín, Karl Lagerfeld is rendszeresen szervez oda bemutatókat). A márka 21 éves történelmében most először utaztatták a cirkuszt Párizsba, azon viszont nem változtattak, hogy továbbra is a legmenőbb modelleket szedték csokorba: az épp nagyon menő Kendall Jenner, Gigi és Bella Hadid mellett ott voltak a régi motorosok, többek közt Joan Smalls, Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Jasmine Tookes, Stella Maxwell és Lily Aldridge is.

Érdekesség: 4 nap múlva kerül adásba a fehérneműs felvonulás, melyet itt megnézhet majd! A Forbes szerint december 5-én 190 ország több millió lakosa tapad majd a képernyőkre.

Oszd meg másokkal is!
Mustra