Kylie Jenner reklámfotót koppintott

Kylie Jenner, illetve az ő sminkbirodalma piacra dobta a karácsonyi kollekciót, amit Jenner természetesen a saját Instagramján is próbált egy kicsit futtatni. Ahelyett, hogy kitett volna két szájfényt, megszórta volna műhóval, vagy egyszerűen szelfizett volna vele, inkább valami kreatív megoldást választott, ehhez pedig inspirációt merített az internetről, ami túl jól sikerült. 

Íme Kylie Jenner fotója a rúzzsal, amit sokan kérnek majd karácsonyra. Az ünnepi hangulatot az aranyozott kezek adják, pont úgy, mintha egy karácsonyfát formáznának. Eredeti ötlet nem? 

Sajnos nem, ugyanis a Marie Claire kiszúrta, hogy szeptemberben Vlada Haggerty a következő képet tette közzé. A hasonlóság elég látványos. 

Az eredeti képet magáénak tudható make up artisthoz is elég gyorsan visszajutott a kép, hogy jobban érzékeltesse mi is a probléma, egymás mellé tette a kettőt. 

A kommentelők persze azonnal nekiestek Jennernek, gyakorlatilag megtelt kígyót ábrázoló emojikkal a fala, jelezvén, hogy a Jenner-lány egy kígyó, de voltak olyanok is, akik sokkal megbocsátóbbak az ügyben, hiszen 7 milliárd ember él a földön, simán belefér az, hogy ebből kettőnek pont ugyanaz jutott eszébe ugyanúgy, és amúgy is biztosan már Haggerty is lopta az ötletet. Kylie Jenner egyelőre nem kommentálta a dolgokat, de azóta inkább egyszerű termékfotókat pakol ki az Instagramjára.

Oszd meg másokkal is!
Mustra