Így öltözzön, ha elnökfeleség szeretne lenni!

A múlt héten Amerika megválasztotta 45. elnökét, az üzletember Donald Trumpot, akivel együtt új First Lady is érkezik a Fehér Házba. A meglepő híren felbuzdulva összeszedtük, hogy mit kell tudni a szlovén származású, exmodellként, majd ékszertervezőként  ismert Melania Trumpról, most pedig összeállítottunk egy galériát az öt nyelven beszélő új elnökfeleség stílusáról, melyből átfogó képet kapunk arról, hogy várhatóan milyen szettekben látjuk majd a ráncok nélkül idősődő 46 éves Trumpnét, aki a kifogástalan ízlésű Michelle Obamát váltja majd a sorban.

A sevnicai lakótelepen felnőtt Melania Trump, lánykori nevén Melanija Knavs jól láthatóan nem rajong a mintás ruhadarabokért, inkább az egyszínű, javarészt bézs, fekete és fehér dizájnerruhákat részesíti előnyben, bár 2005-ben azért megadta a módját, amikor egy több mint 100 ezer dolláros Dior menyasszonyi ruhában mondta ki a boldogító igent Trumpnak.

A Vogue.com szerint a sofőr apától és ruhagyári tervezőként dolgozó anyától származó Trumpné 1992-ben megnyerte a Ljubljanai Look of the Year szépségversenyt, így az építészmérnöki tanulmányainak búcsút intve Milánóban, Párizsban, majd később New Yorkban épített karriert, modell múltjának köszönhetően pedig ő az egyetlen olyan First Lady, akiről pucér képet lőtt a brit GQ pasimagazin 2000-ben.

A Betty Ford és Jackie Kennedy babérjaira pályázó Melania Trump nem csak pózolásban az első, mivel a bevándorlásellenes Donald Trump megválasztásával ő lesz majd az első igazi bevándorló First Lady is az Egyesült Államok történetében. Bár többen hivatkoznak az 1825-ben megválasztott John Quincy Adams feleségére, Louisa Adamsra, de mivel ő Londonban született, valójában Trumpnét illeti meg ez a cím is. Kattintson a galériára és nézze meg, hogy milyen ruhákat érdemes beszereznie annak, aki milliárdost szeretne fogni, aztán First Ladyként becuccolna a Fehér Házba!

Oszd meg másokkal is!
Mustra