TEJBEN-VAJBAN

5 szóval leírható Kim Kardashian stílusa

2016. november 8., kedd 07:56

hordhatatlan göncöket divatba hozó Kim Kardashian utánozhatatlan stílusa mindentől független. A zavarbaejtő celebnő számára ugyanis nem léteznek évszakok, aktuális trendek vagy örök klasszikusok, és jól láthatóan meg van róla győződve, hogy nincs nála jobban öltözött nő a környéken. A hajtás után mutatjuk, hogy melyek azok az öltözködési trükkök, amik beváltak a kellő önbizalommal rendelkező celebnőnél!

1. Szűk

Legyen az hasvillantós póló, hosszú ujjú garbó vagy térd alatt elvágott egyrészes, a lényeg, hogy az mindig testhezálló legyen. Kardashian szereti túlméretezett kabáttal és tűsarkúval megbolondítani a javarészt bézs, fekete, khaki és fehér színű, alakot kiemelő cuccokat.

2. Hosszú 

A 36 éves celebnő főleg a terhessége ideje alatt viselt szűk, földig érő ruhákat, főleg fekete, fehér vagy áttetsző változatban. Persze nem tűnt olyan drasztikusan konzervatívnak, mint a Farm ahol élünk című sorozat bármelyik női szereplője, de tény, hogy kiválóan megtalálta az egyensúlyt valahol a közönséges, a sokkoló és az elegáns között.

3. Nude, avagy optikai pucérság

Ez az egyik legegyszerűbb trükk, ha mindenképpen szeretné lekoppintani Kim Kardashian stílusát. Válasszon olyan ruhát, aminek a színe megegyezik a bőre tónusával majd élvezze ki, hogy az emberek első látásra azt képzelik, hogy nem visel semmit. A realityceleb számos alkalommal elsütötte a kiválóan működő trendet az elmúlt években, talán az egyik legízlésesebb formában a Vogue 100 Festivalon dolgozta fel a témát Londonban.

4. Áttetsző 

Az olyan önimádó celebnők, mint Kim Kardashian előszeretettel viselnek áttetsző anyagból készült csipke vagy neccruhákat. A 90-évek stílusát idéző trendet Kanye West felesége gyakran kombinálja a viktoriánus ihletésű darabokkal, amitől talán még zavarbaejtőbb az egész összkép.

5. Viktoriánus

A celebnő a fent említett stílusjegyeket gyakran keveri be a viktoriánus kor meghatározó elemeivel. – írja a taktikusan öltözködő Kardashianról a Refinery29.com. “Ez szuperaranyos, valami más, egyszerű és könnyed” – mondta az újragondolt gyászruháról a celebnő, aki valószínűleg a viktoránus korhoz hasonlóan a század virágzó világát, illetve társadalmát szeretné megidézni. Kattintson a galériára és nézze meg, hogy hogyan kombinálja egymással a szűk cuccokat, a hosszú ruhát, a viktoriánust, az áttetszőt és a pucér-vonalat Kim Kardashian!

Blogok, amiket olvasunk

STíLER 5 tipp úszógumi ellen

Hiába edzünk és diétázunk, az a fránya úszógumi csak nem akar leolvadni? Ez az öt tipp bármilyen diétába vagy életmódba könnyedén beilleszthető, és segít a lapos has elérésében.

MÁS TÉSZTA Bögrés kefíres süti

Akkorát estem, hogy muszáj volt sütnöm valami vigasztalót. De isteni reggelire vagy vendégvárónak egy pohár finom tea mellé is.

HATÁRÁTKELŐ Los Angelesben az élet...

Egy idő után nem mondod az itthoniaknak, hogy jól vagy, mert mindenki csak arra vár, hogy mondjak végre valami rosszat
Ajánlok blogbejegyzést

OnGo beszámolók

Hirdetés