Benézte az orgiás pólót a jóhiszemű anya

Jól megviccelte Vivienne Westwood azt az anyukát, aki egy 48 fontra, 16.460 forintra leárazott pólót vett 18 éves lányának, Katie-nek ajándékba. A jóhiszemű szülő legnagyobb megdöbbenésére a punk tervezőnő nem bájos rajzfilmfigurákat, hanem egy kalandosnak tűnő szexorgiát festett fel arannyal a fehér pólóra – írja az esetről az Independent.co.uk.

Az anyuka által absztrakt márvány nyomatnak gondolt megtévesztő dizájn annyira megnevetette a lányát, hogy a Twitterre is kiposztolta a pólót, amit azóta már több mint 3500-an retweeteltek az oldalon. “Vivienne Westwood az egyik kedvenc tervezőm, úgyhogy egészen biztos, hogy hordani fogom a pólót, annak ellenére, hogy ez egy férfi póló” – örült a dizájnerpólónak @princess katie, akinek igaza volt, ebben a webáruházban is a férfiosztályon árulják a darabot, amit egyébként a fiatal lányhoz hasonlóan mi is bátran hordanánk.

Westwoodnak egyébként nem ez volt az első provokatív húzása, nemrég például pénisz formájú medált dobott piacra, bár ezt a kiegészítőt feltételezhetően már nem nézte volna be ennyire az óvónőként dolgozó anyuka.

私はコレ、日本人の8割位の人よりも似合う自信がある*** えへっっ( ̄* ̄) #viviennewestwood #viviennewestwoodaccessories #viviennewestwoodofficial #worldsend

Una foto publicada por ******* (@swan_314) el

Oszd meg másokkal is!
Mustra