Táskakörkép: műbőrt és hátizsákot hordunk idén is

Jól esik az embernek minden szezonban új táskát venni, de hát persze nincs az a pénz, ami erre elég: ha mégis van, illetve pont most adta meg magát korábbi kiegészítője, vagy csak szeretne végre egy hátizsákot, akkor tudunk tippeket adni, hova induljon! Egész olcsón megúszhatja a beszerzést, de az a helyzet, hogy az üzletekben, amiket meglátogattunk, csak elvétve találtunk valódi bőr táskákat, viszi a prímet a műbőr, a hátizsákoknál a gyöngyvászon, de megjelent már a bársony is, mint érdekes táska-alapanyag.

Asia Center

Az Asia Center kínálata stílusában nem sokat változott utolsó látogatásunk óta, de vannak jó táskák: például egy rakat kisbőrönd, némelyik aranyos macis vagy kutyás hímzéssel, találtunk egy pacman-es övtáskát is, és a szokásos nagy, pakolós, műbőr shopperek is megvannak még, 5990 forintért már tud majd mibe rámolni! Ráadásul szép, letisztult stílusú táskákat láttunk, de aki szereti a díszeket, az sem fog csalódni. Képek a galériában! Plusz: jól nézze meg a rojtokkal díszített fekete oldaltáskákat, ilyeneket mutatunk még majd más boltokból is!

C&A

A márkát nem annyira a táskák, mint inkább a kiegészítők és kabátok miatt szoktuk keresni: pedig táskából is vannak szépek náluk, például itt is kaphatók méretes shopperek 7990 forintért, de divatos, bordó minihátizsákot is lehet venni ugyanennyiért. Kicsit furcsálljuk, hogy a cuki mintás szövet hátizsákok még nem mentek ki a divatból, de úgy tűnik, nagyon is menőnek számítanak, mert a legtöbb üzletben találtunk belőlük. 

CCC

A lengyel márka ismét tele van jól használható csizmákkal, de erről majd egy másik cikkben: műbőr táskából is feltankoltak, a nagyobb méretűek 10, a kisebbek 7-8 ezer forint körüli áron kaphatók. Vannak érdekes darabok, de ide nem a legelvetemültebb divatmániások jönnek majd táskáért, hanem inkább azok, akik egy megbízható, jól kombinálható, sokáig használható darabra vágynak. Persze azért vannak csinos, különleges darabok is:

New Yorker

A New Yorkerben nem volt valami sokféle táska, de egy kifejezetten szép női kézitáskát például találtunk (alább a képen láthatja). Itt ismét felbukkant az a bizonyos rojtos, fekete műbőr oldaltáska, amihez megszólalásig hasonlót láttunk már az Asia Centerben - és fogunk még a H&M-ben és a Deichmannban is. Műbőr hátitáska is kapható, ami végülis praktikus, mert a valódi bőrrel szemben nem ázik el és könnyű.

H&M

A svéd márkánál évek óta kapható alább látható, merev falű műbőr táskához hasonló, biztos nagy sláger, mert megint van belőle egy nagy adag a polcokon. Most fekete mellett bordó színben is beszerezheti, ami egyébként jó ötlet, ha amúgy is sok fekete téli ruhája van, a pirosas árnyalat feldobja kicsit a sötét szetteket. Rojtos táska itt is van, illetve virágos hátizsákok is, melyek az őszi, etnós szettekhez passzolhatnak.

Sports Direct

Az óriás sport-outletben nevéhez hűen leginkább sporttáskák kaphatók, de legalábbis sportos hátizsákok. Találtunk pár érdekes oldaltáskát, de valószínűleg többen jönnek ide Adidas vagy Quicksilver táskákért: uttóbi márkánál egy egyszerű, jól kombinálható, fekete, gyöngyvászon hátizsák 5990 forintba kerül. A furcsa nevű "Hottuna" márka termékei is jól néznek ki amúgy, 5-10 ezer forint között kaphatók.

Deichmann

A Deichmann táskái kicsit olyanok, mint a cipői: elég unalmas a kollekció, de összességében hordható és mindig van a felhozatalban pár igazán izgalmas darab - jó áron. A legtöbb táska műbőr és fekete-barna-bézs színekben játszik, ennek megfelelően olcsó is, úgyhogy ha kis befektetéssel szeretne újítani ruhatárán, nézelődjön itt is! 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek