Menő vagy ciki az újragondolt hímzett nagyitáska?

Idén valami miatt az Instagram egyik kedvence lett az ausztrál Liz Payne, akinek kézzel hímzett textilcsodáiért megőrültek a közösségi oldalon. Ennek tudatában már semmi meglepő nincsen abban, hogy egyre nagyobb népszerűségnek örvend az isztambuli Grav Grav néven futó stúdió táskakészítője, Merve Burma, aki dió-, tölgy- és bükkfából készíti kézműves táskáit, hátizsákjait és egyéb kiegészítőit - írja a BoredPanda

“Arra szeretném felhívni a figyelmet, hogy a hagyományos és nosztalgikus keresztszemes hímzés a mai napig aktuális” – mondja a 2011-ben alapított márka tervezője, akinek természet ihlette termékei tökéletesen passzolnak a Chanel által divatba hozott nagyistílushoz. Emlékeznek, Lagerfeld nagyisarkú cipőket mutatott be még az év elején!

Tehát a fiatal dizájner többek között ananászt, turbékoló madarakat, romantikus virágokat és kaktuszt hímez a fatáskáira, ami a végeredményt és az árát elnézve időigényes munkának tűnik, mivel egy madaras darab 410 dollárba, azaz 113 00 forintba, egy trendi ananászos táska pedig 695 dollárba, 191 ezer forintba kerül a feltörekvő márkánál.

A galériára kattintva mutatjuk, hogy milyen darabok után érdemes kutatni a nagyi szekrényében, ide kattintva pedig az Instagramon is bekövetheti a tervező egyedi munkásságát!  Ön mit gondol a legújabb őrületről, szavazzon!

Hímezzen táska helyett ékszert!

Ha a táska nem jön be, vagy bejön, de sehol nem jut hozzá, jöjjön hozzánk medált hímezni! Megtanítjuk a keresztszemes hímzés minden titkára, hogy aztán egy táska se jelentsen akadályt! Három óra, jó társaság, menő ékszerek! Szeptember 24-én!

Oszd meg másokkal is!
Menő! (1621) (1458) Ciki!
Mustra