Ettől a szandáltól hat hosszabbnak a celebnők lába

Míg az utcai divatban a combcsizma és a bomberdzseki a szezon slágere, addig a vörös szőnyeges eseményekre és filmpremierekre járó A-listás celebnők legújabb csodafegyvere a végtelen hosszú lábakat varázsoló arany szandál volt 2016-ban – hívja fel a figyelmet a klasszikus darab visszatérésére a Daily Mail.

A siker titka valószínűleg abban rejlik, hogy a vékony pántoknak köszönhetően a távolból szinte láthatatlannak tűnik az elegáns lábbeli és azt az illuziót kelti, mintha a hírességek lába legalább 12 centivel hosszabb lenne. Az arany ráadásul sokkal csillogóbb, mint a szintén trendinek számító nude vagy bézs árnyalat, de hozzájuk hasonlóan a legtöbb bőrtónussal remekül passzol.

A bokapántos fazon tehát sokkal hosszabbnak és vékonyabbnak mutatja a lábat, így nem véletlen, hogy Catherine Zeta-Jones, Penelope Cruz, Gemma Arterton, Rosie-Huntinton-Whiteley és Margot Robbie is ilyen lábbelikben integetett a díjátadokon és bemutatókon az elmúlt időszakban.

A brit színésznő, Gemma Arterton által viselt 560 fontos, 206 ezer forintos arany Prada szandálhoz hasonló darabot persze a fast-fashion boltokban is találni, a Zarában 9995 forintba, a Mangóban 13.995 forintba, a Bershkában 8995 forintba, a H&M-ben pedig 8990 forintba kerülnek a fényes darabok. Az Asos oldalán 28 fontért, 10.345 forintért találtunk hasonlót. Nézze meg a galériában, hogy hogyan viselik a mutatós lábbelit hiú hírességek és hogy mit kapni a hazai üzletekben!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek