TEJBEN-VAJBAN

Heti kedvenc: öltözzön balerinának

2016. augusztus 24., szerda 14:55

A balerina néven elhíresül kiscipők mellett idén ősszel megjelennek a valóban balerinacipőre hajazó lábbelik (elég csak megnézni mondjuk a Zara kínálatát): ha önnek is hiányzik a 2011-es táncmánia, akkor a cipőn kívül vehet még tüllszoknyát is, hogy tényleg hihető legyen, hogy hobbija a balett és épp táncórára igyekszik. A tüllszoknya trendi kombinálásra adunk tippeket alább!

Ha tényleg balerinának akar beöltözni a hétköznapokon, akkor ezt az összeállítást ajánljuk, a szoknya mellé nem kell más, csak egy szaténkabát, szaténcipő, egy body és egy sporttáska. Igen, ez is lehet szaténos hatású, ami mondjuk kicsit kényesebb anyag a sporttáskákhoz használtaknál, de hát valamit valamiért. 

Korábban már szerepelt a heti kedvenceink között a farmering és az aranyszínű cipő is, ha kedvet kapott hozzájuk, és beszerezte mindkettőt, akkor a tüllszoknyához is bátran felveheti ezeket. Ami a kiegészítőket illeti, a hűvösebb napokon a nyakláncot helyettesítheti egy szép mintás sállal is. 

A fekete és fehér párosa mindig divat lesz, ahogyan a csíkos minta is. Persze kell egy kis csavar, hogy hosszú távon ne váljanak unalmassá, ezért érdemes színes kiegészítőkkel feldobni az ilyen szetteket. 

Vagy persze maradhat a (majdnem) színfekete összeállításoknál, ahogyan teszi azt nagyon sok blogger is. Jó, a motoros bakancshoz és dzsekihez talán még túl jó idő van, előbbit edzőcipővel vagy szandállal is kiválthatja, utóbbbit pedig egy farmerdzsekivel. 

Blogok, amiket olvasunk

FAPADOS Új menetrend és a legjobb jegyek

Tippek a jó előre tervezőknek, mi az, amire most kell lecsapni, és mi az, amit egyelőre bottal sem piszkálunk, mert annyira drága még. Fapados tippek a profiktól.

FILMVILÁG Csapatjátékos, Robinson, filmes hős

"Most már megpihenhetsz, hiszen filmértékek sokaságát hagytad magad után." A népszerű-tudományos dokumentumfilmek csodálatos egyéniségétől búcsúzunk.

KETTŐS MÉRCE Gyerekek a rácsok mögött a határon

A menedékjogi törvény módosítása embertelen. Európa álszent, helyettük végeztük el a piszkos munkát. Bonyolult kérdés, sok erkölcsi buktatóval.
Ajánlok blogbejegyzést

Travelo utazási ajánlatok

  • Még több Málta Pazar látnivalók, színes programok és garantált napsütés Máltán.
  • Vegyen ki egy-két hét szabadságot, és használja fel SZÉP kártyáját belföldön! Segítünk!
  • Varázslatos gyöngyszemek az azúrkék tengerben, vagy Guadeloupe-tól Savonáig.
  • Töltse az ünnepeket külföldön, Párizs, London, Róma városnézés, olasz hajóút, síelés Ausztriában.

Hirdetés