TEJBEN-VAJBAN

A Szíj Melinda szatyor az őszi szezon slágere

2016. augusztus 6., szombat 17:01

A márciusi divathét óta várunk rá, hogy végre megtudjuk, mégis mennyi pénzt kíván majd elkérni a piacra vagy mosodába járós táskákra emlékeztető csíkos luxustáskáiért a Balenciaga. A francia divatház oldalán végre felbukkant a hazánkban csak Szíj Melinda szatyorként emlegetett darab bőrből készült változata, amiért mérettől függően 1495-1695 dollárt, 415.849-471.489 forintot kérnek a Demna Gvasalia vezetése alá tartozó márkánál.

Persze a divatvilágot újragondolni kívánó 35 éves grúz tervező őszi-téli kollekciójának egyik fő szenzációja nem nejlonból, hanem minőségi bőrből, Olaszországban készült, a ‘Bazar' néven futó táskára pedig még egy aranyból készült dombornyomott logó is felkerült – írja a Hintmag.com a Thaiföldön gyakran ‘Sampeng' táskaként emlegetett hétköznapi bevásároló szatyor felturbózott változatáról.

Ez pedig a pár száz forintos hazai változat.
Ez pedig a pár száz forintos hazai változat.
Fotó: Facebook.com

Bár hasonló mintában korábban gondolkodott már Tomcsányi Dóri, a francia Céline, illetve Raf Simons a Jil Sandersnek tervezett 2010-es kollekciójában dolgozta fel a népszerű utcai motívumot, de mégis a Vetements tervezőjének csíkos táskája láttán kezdett el ezen viccelődni az Instagram népe. 

A közösségi oldalakon hónapok óta pózolnak a táska olcsósított változatával.

Ugyanaz, de mégis más. Állítják a divatellenes tervező ötletét kifigurázó divatrajongók világszerte. Mi pedig már nagyon várjuk, hogy a csíkos kiegészítő luxusváltozata a táskamániás celebnők kezében is feltűnjön a közeljövőben.

ไม่ค่อยมีตังค์เลย ถอยใบเล็กๆมากก่อน #balenciaga #balenciagathailand #อ่านว่าบาเลนเซียก้า

Una foto publicada por ช่างแต่งหน้าหนวดฟู* (@fam_makeup) el

Ön mit gondol a jelenségről? Szavazzon!

Szerintem...

 • 492
  A Balenciaga szánalmas a túlárazott táskájával
 • 81
  Vicces, én is beszerzek egyet az őszre
 • 127
  Évek óta ilyen szatyorral járok
 • 401
  Kit érdekel

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓZAN 7 világsztár, aki szakított az alkohollal

A Harry Potter, a Jóbarátok vagy épp a Szex és New York sztárjait sem kímélte a pia, van, aki azt mondja, a 30-at sem érte volna meg, ha nem változtat.

STÍLER Praktikák, ha minden reggel elkésel

Itt két perc, ott öt, meg még három, és már megint elkéstél? Öt tipp, ha szeretnéd a reggelt jobban kézben tartani, és végre nem utolsóként beesni a munkába.

KETTŐS MÉRCE Vagyonadó: tényleg erre van szükségünk?

A vagyonadó mellett és ellen is lehet érvényesen érvelni, a legjobb talán, ha először is végiggondoljuk, miről beszélünk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés