Csúszkáló modellekkel volt tele a Marc Jacobs show

Míg a Chanel, a Dior, a Gucci és Louis Vuitton szokásához híven exkluzív környezetben mutatta be 2017-es nyaralós ruhadarabjait, addig az év legjobb nőiruha tervezőjének megválasztott Marc Jacobs New York-i showroomjában vonultatta fel Resort kollekcióját – írja a Vogue.com.

BTS from Marc Jacobs Resort '17. Watch it on #FacebookLive now * Link in bio. #MJRE17

Una foto publicada por Marc Jacobs (@marcjacobs) el

Az elmúlt pár szezonban előszeretettel nyúltak vissza a divatházak a hetvenes évek stílusához, de például a Saint Laurent, a Moschino vagy az Isabel Marant kifutóján azért szép számmal jelentek meg olyan darabok is, amiket a nyolcvanas évek ihletettek meg, így talán semmi meglepő nem volt abban, hogy Jacobs is feldolgozta a 80-as évek New Yorkjának hihetetlenül izgalmas és mozgalmas világát és elnosztalgiátott a város egyik leghíresebb diszkója, a Paradise Garage hangulatán. Az 1977-1987 között működő melegbarát klubban modern dance és pop zenét játszottak és olyan hírességek is megfordultak benne, mint például Diana Ross vagy a karrierje elején álló Madonna.

I want my MTV. * BTS at our Marc Jacobs Resort '17 show. Watch it on #FacebookLive now * Link in bio. #MJRE17

Una foto publicada por Marc Jacobs (@marcjacobs) el

“A YouTube-ról visszatértünk az MTV-hez" – mondta az 53 éves tervező, akinek giccsbe hajló kollekciójából szerettük a popkultúra ihlette motívumokat, a leopárd- és zebramintás kiegészítőket, a puffos ujjú ruhákat, a heavy metal és disco kitűzőkkel és csillogó felvarrókkal teleaggatott bőrdzsekiket, a vastag chocker nyakláncokat, a tüllös szoknyákat és természetesen a túlméretezett MTV logós pulóvereket, amiket kis szerencsével a fast fashion üzletekben is beszerezhetünk majd, ha akarunk.

* Details from Marc Jacobs Resort '17 * Link in bio to watch the show. #MJRE17

Una foto publicada por Marc Jacobs (@marcjacobs) el

Összeségében egy erős kollekcióval rukkolt elő Amerika egyik kedvenc designere és már most izgatottan várjuk, hogy hogyan jelenik majd meg a kreppelt haj és a 80-as évek egy-két meghatározó, eddig röhejesnek mondott stílusjegye az Instagram bloggereken a szezonban. Addig kattintson a videóra és nézze meg a showt, amiben akad néhány botladozó és elseggelő modell is (nagy esés 3:40-nél)!

Oszd meg másokkal is!

Az oldalról ajánljuk

Érdekességek