TEJBEN-VAJBAN

Verejtéknadrágot vagy bírósági oktatót venne inkább?

2016. február 26., péntek 15:25 |

Azt hittük, a Mango múltkori mesevilágánál nem lesz viccesebb tükörfordított honlap, de az Révai nagy lexikonának tűnik a Sportsdirecté mellett. Egy Facebook-csoportban bukkantunk a találatra: a képen azt láthattuk, hogy a férfi lábbeliken belül született egy Szia Felsők kategória – rövid fejtörés után kitalálható, hogy ez az angol Hi-tops, azaz magasszárú cipők fordításaként látott napvilágot. Körbenéztünk a honlapon, hogy vannak-e még hasonló vicces menük – spoilerezünk: nem kellett sokat görgetnünk az újabb találatokért.

Még úgy is nehéz tájékozódni a honlapon, hogy valaki tud angolul: a beltéri és bírósági oktatók például már-már értelmesnek tűnik magyarul is, de sajnos az eredeti menüponthoz köze sincs – ezalatt ugyanis az Indoor & Court Trainers, azaz a beltéri és pályára való cipők kaptak helyet, melyeknek bővebb magyar nyelvű leírása sajnos csak még tovább bonyolítja a dolgokat:  "Látszó-hoz kap vissza a bíróság, vagy csak kell egy új pár fedett oktatók, akkor jön a megfelelő helyre. Van sokféle oktatók annak biztosítása érdekében, hogy lehet kapni a swing a dolgok, legyen szó akár a tollaslabda, squash, vagy tenisz, mi lesz, amire szüksége van, nagy márkák, mint a Nike, Reebok és Slazenger. Mi is a halállomány kiváló minőségű tollaslabda és squash berendezések mi sportfelszerelés,-berendezés részleg" – hogy jön ide a HALÁLLOMÁNY????

Szintén könnyfakasztó még a Verejték pants rész is, ahol a melegítőnadrágokat (angolul sweatpants-eket találjuk). Valószínűleg csak egy gatyára gondolnak, amikor "három negyedéves nadrág"-ot emlegetnek, ugyanis az angol nyelvű honlapon "three quarter pants"-ről, azaz háromnegyedes, vádli felénél véget érő alsóról van szó. Ha állást keresne a cégnél, akkor a Munkaviszony menüpont felé vegye az irányt, ha pedig cipőtartó táskát venne, irány a Rendszerindítás (boot)!

A mókából egy kicsit levesz, hogy mobilon nézve két menü található az oldal tetején: egyiket megnyitva a mókás fordítások, a másikban viszont egész normális menüpontok kaptak helyet (ott a court trainers nem bírósági oktató, hanem terepcipő). Na de nem is szaporítjuk tovább a szót, nézzen be a galériába, ha nevetne egy jót!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

KETTŐS MÉRCE Percenként keres annyit, mint más havonta

Mészáros Lőrinc tavaly 96 milliárd forinttal gazdagodott. Napi 263 millió, percenként 183 ezer forint gyarapodás. Nem rossz!

KREATÍV PSZICHOLÓGIA Ezek a játszmák teszik tönkre a kapcsolatainkat

A játszmákkal nem csupán saját magunkat tehetjük boldogtalanná, de embertársainkat is az őrületbe kergethetjük játszi könnyedséggel.

HATÁRÁTKELŐ Hogyan szerezzünk barátokat külföldön?

Négy éve költöztünk Svédországba, nulla kapcsolattal. Innen épült fel a társaságunk. Tippek barátkozáshoz.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés