Mindenkiből hülyét csinál Kanye West

Nagy nap volt a tegnapi, Kanye West ugyanis megtisztelte azzal a népet, hogy újabb kollekciót tervezett és azt végre be is mutatta! Szerényen a New York-i Madison Square Garde-t bérelte ki harmadik csöves kollekciójának bemutatására, melyen természetesen jelen volt az egész Kardashian-Jenner klán, de a Vogue legfontosabb emberei is ott hajbókoltak a celebekkel együtt (szóval nem tűnt úgy, hogy a divatvilág diszkriminálná ezt az öntelt figurát). 

A kollekció persze olyan, mint várhattuk, baromira hasonlít az elsőre és a másodikra, és mondjuk egy nukleáris apokalipszis után 25 évvel el is képzelhető, hogy így fognak kinézni az emberek: ja nem, sajnos már most ez a menő. Érthetetlen, hogy a divatvilág miért veszi be ezt a hülyeséget, de a Zara és a H&M is a fakó, lyukas tréningeket koppintja egy ideje és Anna Wintour is elismerően bólogat ehhez a cirkuszhoz. Jó hír, hogy ezentúl a szakadt rongyokat is kihúzhatja a bálás turiban a kupac aljáról, azokban is menő lesz! Nekem egyébként az a teóriám, hogy Kanye West a világ legnagyobb trollja, és jót röhög a markába, amikor végignéz a családján:

Aztán akkor is baromi jól szórakozik, amikor tömegek tolonganak a fájóan drága szakadt tréningekért, és igaza van, amíg lószar van, veréb is van, és hihetetlen, az emberek mit be nem vesznek, ha hatásos a marketing.

Hogy a Yeezy 3. kollekciójáról is essen pár szó: a show 45 percet késett és West eleget fizetett, hogy Naomy Campbell is beálljon a vert seregbe, azaz a modellek közé, akik ismét – mint a korábbi szezonokban – csak ott szomorkodtak egy sort a színpadon. A testszínű harisnyaruhák mellett megjelent a bordó és narancs szín, az edzőcipők mellett pedig a Dior egyik lakkcsizmájának másolata is – nem szép húzás, akárhogy is nézzük. A divatbemutatóval együtt rögtön lemezbemutatót is tartott a rapper, a "The Life of Pablo"-t adta elő.

A Fashionista beszámolója szerint az egész inkább koncert volt, nem bemutató, például lehetett zenekaros pólókat és pulcsikat vásárolni (90 dollárért), a show meg leginkább egy egy órás színpadi hátveregetés volt, ahogy a szerző írta: a ruhákra nem is nagyon tudott koncentrálni, de nem is találta őket túl érdekesnek. Koncertnek lehet, hogy jó volt West eseménye, csak azt nem értem, minek neki ruhát tervezni mindemellé: ja persze, mert jó üzlet. Szóval nézze meg a galériában, mire fogják a West-mániás lúzerek elszórni a spórolt pénzüket 2016-ban, alább meg kicsit átérezheti a csütörtök esti happening hangulatát, Aimee Song divatblogger közvetítésében:

Itt pedig közel három percig hallgathatja Kanye filozofálását:

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek