Lassan eljön a kabátvásárlás ideje

Többször körülnéztünk már a 2016-os januári leárazásokon, vannak kedvenceink és azt is tudjuk, tavaszra hogyan öltözhetünk fel akciós ruhákból, de eddig tartottuk magunkat, nem vásároltunk ész nélkül, mert sejtettük, hogy lesznek még olcsóbbak is a dolgok. Mostanra viszont eljött az idő, hogy elkezdjünk gátlástalanul költeni – sajnos legtöbbször felesleges dolgokra –, ugyanis lassan tényleg elérik az árak a mélypontot, és sok üzletben már lassan el is fogy az akciós készlet.

Körbeszaladtunk pár üzleten, hogy megnézzük, vannak-e már 3500 forintos kabátok és csizmák: egyelőre ennyire még nem olcsó semmi, de jellemző mindenre a 70%-os kedvezmény, szóval mutatjuk a hajtás után, mire érdemes most lecsapni!

A kabátvásárlással nem vicceltünk a címben: persze, lassan jön a tavasz és senkinek nincs már kedve a télikabátokon gondolkozni, de tényleg ilyenkor érdemes lecsapni a jövő téli kedvencünkre, ugyanis 20-30 ezer forint helyett már 8-10 ezerből megúszhatjuk a dolgot. A kabát minősége pont olyan, mint két hónappal ezelőtt, a kabátdivat meg úgyse fog gyökeresen megváltozni egyik szezonról a másikra, szóval ha beruház egy sötétkék, fekete vagy teveszín szövetkabátra az eredeti ár feléért, csak nyerhet a dolgon.

Kabátokból amúgy már jellemző a mérethiány, szóval kell egy kis szerencse is a nagy beruházáshoz, de olcsó pulóverekkel például Dunát lehetne rekeszteni és ha tavaszra pont egy laza boyfriend farmert szeretne, azt is most vegyen: ami az új kollekcióban 10 ezer forintba fog kerülni, az most a régiben 2-3 ezer forint körüli áron vihető. És akkor jöjjenek az üzletek:

Terranova

Itt általában nem a csúcsminőség jellemzi a ruhákat, de most meglepően jó holmikat láttunk, baromi olcsón.

A legolcsóbb, amit láttunk: a 990 forintos műszálas felső

A legjobb fogás: az 1190 forintos szürke sál

Reserved

Az Árkádban van külön Reserved a pasiknak is, nekik nagyon ajánljuk, hogy látogassanak ki ide, mert 10 ezer forintból most komplett szettet tudhatnak magukénak. A női üzletet is átnéztük, ott leginkább a pulcsikat tudjuk ajánlani.

A legolcsóbb, amit láttunk: a pasiknál a 3995 forintos pulcsi, a női üzletben az 1995 forintos pulóver.

A legjobb fogás: a 4995 forintos farmer a férfiaknál, a 3995 forintos futódzseki a nőknél

Pimkie

Régi kedvencünk ez az üzlet, remek, nőies szetteket lehet összeállítani kis szerencsével.

A legolcsóbb, amit láttunk: a 3000 forintos farmer (de a bizsuk közt van párszáz forintos is)

A legjobb fogás: az 4000 forintos "macipulcsi"

H&M

A Rorschach-botrányba keveredett svéd márka mindig az első a leárazók közt, szóval érthető, hogy mostanra kifulladt a készlet. Gyakorlatilag semmi értékelhető nincs már a boltjaikban.

A legolcsóbb, amit láttunk: a 700 forintos bizsuk

A legjobb fogás: az 1500 forintos, tréningbe oltott muszlinfelső

Bershka

Míg a H&M kezd elfáradni, a Bershka mintha csak most lendülne bele. Egyre kúsznak lejjebb az árak, és remek darabokat lehet még kitúrni a ruhahalmokból.

A legolcsóbb, amit láttunk: az 1795 forintos póló

A legjobb fogás: az 2995 forintos blézer

Zara

Itt is kitart még a készlet, most már végre a legtöbb blúz ára is lement 2995 forintra. Sokkal olcsóbb már semmi nem lesz, szóval ha szeretne egy esélyt adni magának, hogy kap még méretet abból, amit kinézett, most kell elmennie vásárolni.

A legolcsóbb, amit láttunk: az 1995 forintos hippiruhák

A legjobb fogás: talán a 4995 forintos farmerdzseki

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek