Bátran öltözzön turkálóból, mint Dávid

Míg tavaly több outfit posztunk is volt, addig 2015 szinte észrevétlenül elszaladt nélkülük. Úgy gondoltuk, egy különleges szettet hozunk most: az összeállítás több darabját hetekkel vagy hónapokkal ezelőtt a kedvenc turkálóinkban vásároltuk. 

Dávid idén egyáltalán nem vásárolt fast fashion boltokban (erről nemsokára érkezik egy cikkünk is, így mint mindig, ezután is megéri figyelni a Tejben-Vajban rovatot), a fotózásra régebbi ruhadarabokban és pár nemrég turkált ruhadarabban érkezett. „A COS pulóvert pont a márka hazai boltjának nyitása előtt egy nappal találtam mindössze kétezer forintért, ami a töredéke az eredeti árnak. A farmerre is véletlenül bukkantam, az egyik kedvenc helyemre éppen zárás előtt érkeztem és mivel méretek szerint teszik ki a ruhákat, gyorsan végigszaladtam rajtuk. A márkája Hugo Boss és akciósan 1200 forintért jutottam hozzá" – mondta Dávid. "Igaz, a szára kicsi bő volt, abból be kellett vetetnem, de kétezer forintból azt is megúsztam, így 3 ebéd árából van egy irtó kényelmes és szerintem nagyon szép nadrágom" – tette hozzá.

Pulóver: COS (használtruha-üzletből) | Farmer: Hugo Boss (használtruha-üzletből) | Kabát: Zara | Kesztyű: Reserved | Bakancs, sál, öv: H&M

Nyugodtan viseljen ön is oversize sálakat!
Nyugodtan viseljen ön is oversize sálakat!Dívány
IMG 4945
Dívány
Mutatunk egy olyat, ahol jobban látszik a pulóver
Mutatunk egy olyat, ahol jobban látszik a pulóverDívány
IMG 4965
Dívány
IMG 4981
Dívány
Oszd meg másokkal is!
Mustra