Super Mariós göncökben karácsonyozunk a Moschino szerint

Ilyen Lol-core cuccokban karácsonyozhatunk, ha akarunk.
Ilyen Lol-core cuccokban karácsonyozhatunk, ha akarunk.Moschino

Kevés divattervező nosztalgiázik úgy és annyit a gyermekkorán, mint Jeremy Scott, aki az előző pár szezonban olyan klasszikus karaktereket épített már a Moschino kollekcióiba, mint a Barbie baba, a Spongyabob, a Pindúr Pandúrok vagy a Bolondos dallamok szereplőgárdája. Az olasz divatházba új életet lehelő dizájner ezúttal a világ egyik legnagyobb hatású videojátékát, a Nintendo által épp 30 éve piacra dobott Super Mariót dolgozta fel az ünnepi szezonra tervezett kapszulakollekciójában – írja a Fashionista.com.

A játék előtt tisztelgő kollekcióban természetesen nemcsak a bajszos és pocakos Mario kapott helyet, hanem olyan jól ismert szereplők is felbukkannak a ruhákon és kiegészítőkön, mint Mario sovány, de szintén bajszos öccse, Luigi, a Gomba-királyság trónörököse, Barack hercegnő, a Koopa király, Bowser és a hercegnő inasa, Toad. De a különféle aranyérmék és szupergombák is ráfértek a pulóverekre és táskákra.

Több mint 60 ezer forintba kerül a Super mariós póló.
Több mint 60 ezer forintba kerül a Super mariós póló.Moschino

A jópofa infantilis cuccok december ötödike óta kaphatóak a luxusmárka online boltjában, és ahogy a Barbie-s göncök esetében, várhatóan ezeket is napok alatt elkapkodják majd a Scott és Super Mario rajongók. Nekik érdemes időben lecsapni a „Super Moschino” névre keresztelt kollekcióra, mert a webáruházban egy pólóért 196 eurót, 61.165 forintot, egy pulóverért 596 eurót, 185.990 forintot, egy hátizsákért 805 eurót, 251.213 forintot, egy övért pedig 226 eurót, azaz körülbelül 70.525 forintot kérnek, viszont később akár ennek a háromszorosát-négyszeresét elkérhetik majd értük az eBayen. Emlékezzen csak, hogy milyen lehúzás ment a Balmain x H&M limitált szériás darabjainak az esetében, de a Moschino Barbie-s kreációiért is simán kiadták az eredeti ár többszörösét a divatrajongók.

Az olasz márka szerint még mindig trendi a 80-as évek.
Az olasz márka szerint még mindig trendi a 80-as évek.Moschino

Szerintem...

Oszd meg másokkal is!
Mustra