Köpeny a celebnők új kedvence

A celebnőknek mindig van valamilyen kattanásuk – a friss képügynökségi fotókat elnézve ez most a köpeny. Ami egyébként fekete vagy fehér színekben még teljesen rendben van, viszont ha valakin pirosat látunk, automatikusan várjuk, hogy megjelenjen egy farkas. Hogy miért ezt a három színt említettünk? Azért, mert a lenti fotóválogatásunkban ezek szerepelnek, ráadásul mindegyikhez rögtön két hírességet szemléztünk, így ön el is döntheti, hogy kin néz ki jobban.

A Piroskák

Ki a jobb?

Tracee Ellis egy gálavacsorán jelent meg a vörös szettben és nem tudjuk eldönteni, hogy nem vett fel hozzá melltartót vagy csak a ruha szabása szerencsétlen. Mindenesetre úgy volt vele, hogy ha lúd, akkor legyen kövér és a körmeit és az ajkait is pirosra festette, az összeállítást pedig arany ékszerekkel egészítette ki. A méretes fülbevalók és a fonott haj miatt nekünk egy korábbi Dolce&Gabbana-kollekció ugrott be.

Nicky Hilton egy piros Valentino-ruhát (és ugyanolyan márkájú táskát) viselt, amikor év elején ellátogatott az amfAR gálára. Azért is örülünk a választásnak, mert egyrészt jól megy a szőke hajához, másrészt mindig a "biztonságos" csipkeruhákra szavaz, így üdítő volt másban látni. Nem akarjuk befolyásolni, de nálunk azért is nyerte meg most ezt a képzeletbeli csatát, mert az "egyértelmű" vörös helyett rózsaszínre festette az ajkait - ami egyébként meglepően működött.

A feketék

És itt?

Katy Perry egy jótékonysági vacsorán mutatta meg alakját ebben a testre feszülő fekete overálban, amire valamilyen érthetetlen módon applikáltak két óriási szárnyat is. Az énekesnő egy arannyal bevont platformmal ellátott fekete magassarkút vett fel, a dereka hangsúlyozására pedig egy fekete-arany övet dobott fel. Körmeit pinkre, ajkait lilásra festette és az egész gyűrűsujját eltakaró ezüstvalamin kívül az arany ékszerek mellett tette le a voksát.

Kim Kardashiant New York-i lakásából kilépve fotózták le ebben a szettben, ami a fekete köpenyen kívül egy ugyanilyen színű magassarkú szandálból, egy gyűrűből, nyakláncból és hátranyalt hajból állt.

A fehérek

Kinek áll jobban?

Dascha Polanco a Glamour Women of The Year gálájára ment el ebben a szettben, amivel nekünk csak egy bajunk van: valószínűleg a vakuk és a fényes anyag miatt olyan, mintha indokolatlanul besárgult volna. Polanco egyébként egy elég szépen feldíszített kistáskát vitt magával - ezt és a metálos körmeit kompenzálandó natúr sminket választott.

Lady Gaga is egy fehér köpenyt választott egy tavalyi, Kennedy Centerben tett látogatásakor - igaz, az övének a belső részét strasszból kirakott csillagok díszítették. Az énekesnő egy hegyesorrú, szaténos magassarkút húzott lábaira, és nem tudjuk eldönteni, hogy a haja, a kövekből kirakott szemöldöke vagy a szemsminkje a meglepőbb. Önnek ki jön be jobban?

Oszd meg másokkal is!
Mustra