Így építse be ruhatárába a velúr cuccokat!

Nemcsak a klasszikus bőrnadrágok és a bokaverdeső trapéz farmerek vannak divatban az őszi-téli szezonban, hanem a hatvanas-hetvenes évek hangulatát idéző hasított, műbőr hatású és velúr anyagok is. A trendet, ami szerencsére nyárra már kikopik a divatból, a hírességek is előszeretettel építik be ruhatárukba, Naomi Campbell például egy rózsaszín velúrkabátot szerzett be, míg Lady Gaga szerint a burgundi árnyalatú ujjatlan kabát és a hozzá passzoló nadrág lesz a menő a szezonban.

Miranda Kerr szerint bőrnadrággal és magasított nyakú haspólóval menő hordani a rojtos velúrdzsekit, csinos kolléganői, Anja Rubik és Emily Ratajkowski viszont szűk farmerrel és egyszerű felsővel kombinálják velúr kabátjukat. A kabátokon kívül az A-vonalú velúrszoknyát is kedvelik a hírességek a szezonban, a szinte mindig ugyanúgy öltözködő Taylor Swift a biztonság kedvéért például egy barnát és egy bordót is beszerzett magának az őszre.

Természetesen a fast-fashion boltok is tele van ilyen és ehhez hasonló velúr szerelésekkel, a H&M-ben 69.990 forintot kérnek egy rojtos velúr kabátért, a Mangóban 54.994 forintba kerülnek a kabátok, az Asosnál pedig 150 fontot, 66.450 forintot kell fizetni egy bordó darabért. A hippis (mű)velúrszoknyák a H&M-ben 8990 forintba, a Mangóban 13.995 – 22.995 forintba, az Asosnál pedig 70 fontba, azaz 31.030 forintba kerülnek. A Zarában sem rossz a felhozatal, ott 22.995 forintba kerül egy rojtos átmeneti kabát, ugyanennyit kell fizetni egy piros dzsekiért, egy velúr hatású csokoládébarna ingruháért pedig 14.995 forintot kérnek az Inditex márkánál. Kattintson a galériára és nézze meg, hogy hogyan hordják a velúr cuccokat a hírességek és mutatjuk azt is, hogy mit mennyiért kapni a hazai boltok kínálatában!

Oszd meg másokkal is!
Mustra