Rózsás Dolce a celebnők kedvence

Nagyon úgy néz ki, hogy a celebnők nemcsak a csipkés ruhákat szerezték be a Dolce & Gabbanától, hanem a virágmintásakat is. Legalábbis ezt bizonyítja az a temérdek fotó, amit az elmúlt hetekből-hónapokból vadásztunk, és amelyeken a hírességek az olasz divatház ikonikus ruháiban nyomulnak. A jól felismerhető dresszek közül szerencsére többen is viseltek hasonlót, így párba tudtuk állítani őket, hogy aztán ön eldöntse: melyiken celebnőn mutat jobban.

Kris Jenner vs. Eleanor Tomlinson

Ki a jobb?

Az első párosban az a közös, hogy mindketten egy világos alapon virágmintás ruhát viseltek, de míg Kris Jenner egy púderrózsaszín darabot választott, addig Tomlinson egy koszoskék változatban nyomult. Előbbi egyébként a receptkönyvének bemutatóján parádézott ebben a szettben, ami a fura szabású ruhán kívül nude magassarkú szándálból és egy vörös Hermès-táskából állt. Arcát kerek lencséjű napszemüveggel takarta, ami egyébként tökéletesen passzolt a gyűrűihez és a fehér manikűrjéhez.

Tomlinson a Glamour Women of The Year gálájára ment el ebben a szettben, amihez bordó hegyesorrú magassarkút vett fel, a kezében pedig fekete-arany-burgundi színkombinációból álló kistáskát cipelt. A körmeit valamilyen fura okból karamellszínűre festette – ha máshoz nem is, de a hajához passzoltak.

Madeleine Stowe vs. Tracey Emin

És itt?

Madeleine Stowe az Elle Women in Hollywood elnevezésű díjátadóján jelent meg – ő már a feketére szavazott és abból is a rövidebb verzióra. A kreativitását valószínűleg félúton elhagyta valahol, ugyanis a cipője és a krokodilbőrből készült táskája is fekete színű volt és mivel a körmeit sem festette ki, így a kiegészítők (a karkötője és a fülbevalója) vitték el a show-t. Nem mondjuk, hogy ez Stowe életének sminkje, de mindenképpen szeretnénk mi majd így kinézni 57 évesen.

Az öt évvel fiatalabb Tracey Emin szintén fekete magassarkú mellett tette le a voksát, ő viszont egy bordó-fehér-fekete táskával dobta fel a szettjét. Kiegészítőkből sem volt hiány Emin összeállításában és nem tudjuk, hogy a ruha hossza vagy a dekoltázs-e a ludas, viszont hiába mosolyog a művésznő, valahogy nekünk nem áll össze a kép.

Paloma Faith vs. Monica Bellucci

Kinek áll jobban?

Elég erős párost hagytunk a végére, hátha lankadni kezd a figyelme: mind Faith, mind Bellucci egy-egy hosszú fekete ruhára szavaztak, amelyen kétoldalt rózsaszálak futnak. Előbbi az idei Brit Awards-on zsebelt be egy díjat, amit a már említett csipkés ruhában és fekete-piros-arany, kicsit nagymamás cipőben vett át. Táskát nem vitt magával, elég indokolatlan is lett volna – éppúgy, mint a hajában lévő óriási művirágok, amik viszont sajnos helyet kaptak a szettben.

Monica Bellucciba most sem tudunk belekötni: imádjuk a platformos lakkhatású fényes bőrből készült magassarkúját, a vörös körmeit és a sminkjét is.

Oszd meg másokkal is!
Mustra