Így hordják a nadrágkosztümöt a hírességek

Az A-listás hírességek körében idén is menőnek számítottak a maszkulin hatású együttesek a vörösszőnyeges felvonulásokon, ami valószínűleg annak is betudható, hogy a Chanel vezető dizájnere, Karl Lagerfeld a 2015-ös őszi-téli haute couture kollekciójának egyik legfontosabb darabját, a showt záró menyasszonyi ruhát is egy fényes anyagból készített nadrágkosztüm formájában képzelte el. A hajtás után megnézheti, hogy hogyan hordják a klasszikus, ötven éve divatban tartott fazont a színésznők és az énekesnők!

Jennifer Aniston egy mélyen dekoltált, burgundi árnyalatú Gucci zakóban és élére vasalt pantallóban jelent meg a 2015-ös Critics 'Choice Awardson, a csinos színésznőhöz hasonlóan a Gettómilliomos sztárja, Freida Pinto is egy színes Gucci szettben pózolt a Tribeca Filmfesztiválon. A hagyományostól valamivel eltérő maszkulin viseletet választott a Glee – Sztárok leszünk! című sorozat egyik főszereplője, Lea Michele is, aki egy rövidnadrágos, narancsszínű Zuhair Murad kosztümben jelent meg a 2015-ös Comic-Conon.

Természetesen továbbra is nagy divat a fekete kosztüm, ilyen klasszikus fazonú Saint Laurent együttesben ment el Angelina Jolie a BAFTA-díjátadóra, míg Emma Watson a Late Show David Letterman műsor vendégeként jelent meg a francia divatház nadrágkosztümjében. Johnny Depp 28 éves neje, Amber Heard a Mortdecai londoni premierjén sütötte el a fekete palazzo nadrágot és a hozzá illő szmokingot, Emma Stone pedig egy fekete Dior Couture ruha fölé kapott fel egy hosszított szabású blézert a 2015-ös Screen Actors Guild Awardson.

A fekete mellett a fehér nadrágkosztüm is nagy divat a vörös szőnyegen, Cate Blanchett például egy ilyen, fekete szatén övvel átkötött Giorgio Armani együttesben tette tiszteletét az olasz divatház 40.évfordulójára rendezett ünnepségen Milánóban. Az új generációs modellek közé tartozó Gigi Hadid egy színblokkolt Prabal Gurung nadrágkosztümben érkezett a tavalyi American Music Awardsra, Selena Gomez egy puccos Los Angeles-i gálára választott egy fehér Versace kosztümöt, míg Goldie Hawn lánya, Kate Hudson az Alexander McQueen egyik modernizált nadrágkosztümjét viselte a Glee Los Angeles-i premierjén. Nézze meg a galériában, hogy miként hordják a megunhatatlan együttest a hírességek!

Oszd meg másokkal is!
Mustra