Hasig vágott ruha az MTV EMA trendje

Az MTV rendezvényeire valamiért szeretnek a celebek a lehető legőrültebben felöltözni, de azt eléggé szerettük, amikor Katy Perry elsütötte az évtized poénját, azt is, amikor Miley Cyrus egy csomószor átöltözött a VMA-n, és azt is, amikor Baddie Winkle talpig strasszban vonult a vörösszőnyegre. A 2014-es EMA-n is találtunk legalább 3 érdekes ruhát, viszont az idei, Milánóban megrendezett European Music Awards-on leginkább mély dekoltázsok voltak, semmi érdekes. Sajnos.

A hasig dekoltált estélyik és áttetsző anyagokkal kombinált ruhák annyira elcsépeltek, hogy már 2013 őszén megfejtették a divatszakik, hogy létezésük egyetlen oka az lehet, hogy ezeket nem koppintják a fast fashion boltok, mert az átlagemberek hülyék lennének ennyire kitenni mindenüket a kirakatba. Igazuk is volt a szakembereknek, 2013 óta egy plázaboltban se jött szembe olyan hasig dekoltált felső vagy ruha, mint amilyenekben a celebnők most pompáztak.

Azt még valahol értjük, hogy Anna Dello Russo miért vetkőzött neki ennyire – neki már a múltkor sem mertek szólni a barátai, hogy kínos Dolce & Gabbana koktélruhában futni –, meg azt is, hogy Amanda Cerny miért buggyantotta ki melleit – különben ki írt volna róla? –, de azt nem értjük, Ellie Gouldingnak mi szükésge volt efféle figyelemfelkeltésre (meg sárga hajra) és azt is sajnáljuk, hogy Bianca Balti nem gondolta át jobban szettjét. Tallia Storm hálós szettje is inkább közönséges, mint érdekes, de Ruby Rose-nak például remekül áll a szmokingszerű, nadrággal kombinált estélyi.

A férfiak viszont végre kitörtek a fekete öltönyök birodalmából és vicces ruhákat aggattak magukra: egyik kedvencünk Tinie Tempah robotos kabátja volt, de a Twenty one pilots egyik tagjának polipos bomberdzsekije is kenterbe veri a vörösszőnyegen felvonuló celebnők szettjeit. Nézze meg őket a galériában!

Oszd meg másokkal is!
Mustra