Hová lettek a jól öltözött hírességek a divathétről?

A New York-i divathéten kívül nem sok mindenről lehet olvasni az online divatlapokban, ami valahol érthető, hiszen jelenleg a divat- és celebvilág krémje a Nagy Almában tartózkodik. De a bemutatókon is pörögtek az események, sőt az első két napba három modell-botlás és -esés is belefért. Az eseményről lőtt képek nézegetése közben viszont szemet szúrt valami nagyon szokatlan, méghozzá az, hogy az idei rendezvényen mintha az ízléstelenség lenne a menő a szokásos divathétre járós szerelések helyett.

A jelenség többek között annak is betudható, hogy a bemutatók első soraiban olyan celebek is helyet kaptak, akikkel eddig nem szívesen paktáltak le a divatházak. Ez többek között a megváltozott reklámozási szokásoknak és a közösségi oldalak hatalmának is köszönhető. Persze az is simán előfordulhat, hogy a különösen ízléstelenül festő Kylie Jenner és barátja, a 25 éves rapper, Tyga („Thank You God Always” – Köszönöm Istenem Örökké rövidítése) lennének a város új divatdiktátorai.

A Kardashian klánhoz tartozó 18 éves valóságshow sztár és pasija helyet kapott például az Opening Ceremony showján, ahova Jenner egy kékes-szürke lakkbőr Dior bokacsizmában, valamint egy 435 dolláros (kb.120.070 forint) V-nyakkivágású fekete Opening Ceremony ruhában érkezett. A különös pár egyébként beült a tizedik évfordulóját ünneplő Alexander Wang show első sorába is, ahol Nicki Minaj, Lewis Hamilton, Lady Gaga és a bölcstekintetű Kanye West mellett talán annyira nem is lógtak ki a sorból.

Nagy meglepetésünkre New Yorkban még szinte nyoma sincs az előre beharangozott hatvanas-hetvenes évek divatjának, sőt mintha inkább a kilencvenes évek főbb stílusjegyeit részesítenék előnyben a városba érkezett sztárok. Az óriásgalériára kattintva megnézheti, hogy milyen szerelésekben parádéztak a divatvilágban jártas hírességek a bemutatókon és a divatházak által adott szuperbulikon!

Oszd meg másokkal is!
Mustra