Caitlyn Jenneren vagy Angelina Jolie-n jobb a Versace?

Caitlyn Jennert egyre többször látni csinos ruhákban, így adja magát a helyzet, hogy olyan celebnőket válasszunk mellé, akik hasonló szettben nyomulnak. Múltkor egykori feleségével, Kris Jennerrel állítottuk őket egymás mellé, most pedig rábukkantunk Angelina Jolie öt évvel ezelőtti fotójára, ahol egy, Jenner ESPY díjátadós fehér Versace-ruhájához hasonlót viselt.

Caitlyn Jenner vs. Angelina Jolie

Ki a jobb Versacében?

Caitlyn Jennernek nemcsak azért volt jó estéje július közepén, mert csinosan nézett ki az ESPY-n, de díjat is kapott. A ceremónián viselt hófehér Versace-ruhához ezüst ékszereket vett fel, a körmeit pedig visszafogott, nude színűre festette. A csavart fazonú ruha egyébként is sokaknak előnyös, de az ő alakján rendkívül jól mutat. Angelina Jolie szettjéhez kicsit vissza kell ugranunk az időben: egészen Az utazó című film 2010-es premierjéig. Ő egy vastagabb, már-már már plüssre emlékeztető (de valószínűleg moher) darabot választott, a haját pedig a 70-es évek szellemében feltupíroztatta. A sminkje is teljesen rendben van – igaz, a szem alatti korrektort kicsit túltolta a sminkese.

Kendall Jenner vs. Chanel Iman

És itt?

A Zimmermann-ruhákat a halandók a Net-a-porter oldalán tudják megvenni – valószínűleg Kendall Jenner és Chanel Iman kapták őket. Előbbi a Papírvárosok premierjére húzta magára, és elégnek találta a ruhán található gombokat ahhoz, hogy ékszerek közül csak egy fülbevalót vegyen fel. Örülünk, hogy a lábakra a fekete magassarkúnál kreatívabb lábbeli került: egészen pontosan egy arany színű. (Az már más kérdés, hogy elég csúnyácska.)

Chanel Iman valamiért testépítő pózba vágta magát a fotósokat látva a Zimmermann márka flagship boltjának megnyitóján, ahova természetesen a márkától választott egy ruhát. A cipőválasztásra nem túlzottan feszült rá: egy fekete magassarkú szandált húzott a lábaira. A körmeit pinkre festette, ami meglepően jól megy a burgundi-arany szetthez.

Hailey Baldwin vs. Heidi Klum

Kin jobb a fekete?

Mielőtt rátérünk a ruhákra: gondolta volna, hogy a lenti két celebnő között 24 évnyi korkülönbség van? Mi sem! A 18 éves Hailey Baldwin egyébként a Mission Impossible premierjére látogatott el július végén ebben az alig takaró fekete ruhában, amihez boka- és lábfejvastagító lábbelit vett fel. Körmeit furapinkre lakkozta és nem tudjuk eldönteni, hogy a sminkje a szép vagy már az elfuserált kategóriába tartozik, mindenestre eléggé beütött nála a strobing. A vörös ajkak viszont vitathatatlanul jól állnak neki.

Heidi Klum még márciusban viselt hasonló ruhát, amikor a Jó reggelt, Amerika! műsorba igyekezett a látszólag 3,5 méter hosszú lábain (egyébként akár azt is kérdezhetnénk öntől, látott-e már ilyen hosszú lábakat, hiszen Baldwint is megáldotta az ég velük). Ő egy Louboutin-tűsarkút vett fel, körmeit mentaszínűre lakkozta (ezt nem teljesen értjük), a kezére pedig hologrammos karkötők kerültek (ezt még annyira sem). A haja viszont szép volt és hát néznék ki mi is így majd 42 évesen! Most viszont félre az ábrándokkal és szavazzon: ki a jobb?

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek