Leárazás: most menjen vásárolni!

Pár hete még arról panaszkodtunk, hogy egyrészt átaludtuk a leárazást, másrészt nem nagyon vannak csalogató ruhadarabok az üzletekben, de most egy másik plázában próbáltunk szerencsét, és sokkal jobban jártunk. Tényleg rengeteg holmi kapható 2-3 ezer forintért, akár kabátok, csizmák is, szóval ha őszre vásárolna, vagy kell pár kánikulai alapdarab, most kevés pénzből csodát tehet. Részletek a hajtás után!

Bershka

A Bershka honlapján kezdtük a tájékozódást, és arra jutottunk, hogy ha nagy készletből akarunk válogatni, akkor az Aréna Plazába vagy az Árkádba kell menni. Az Arénában tényleg sok minden volt, persze közel sem annyi minden, mint a honlap szerint, de még így is kábé 40 perc volt, mire az összes kinézett nadrágot végigpróbálgattam. Jó hír, hogy a gatyákból sokféle méret és szín kapható, átlag 2500 forintért. A pólók még ennél is olcsóbbak és 1295 forintért tök jókat lehet kifogni, de vannak shortok, szoknyák, pufimellények és olcsó műbőr kabátok is. A cipőfelhozatal viszont nem az igazi, 41-es és 37-es lábúak előnyben!

Stradivarius

Itt a ruhák és blézerek közt vesztünk el legjobban, előbbiek ugyanis 1995, utóbbiak 2995 forintért kaphatók és vannak egész jók. Itt még cipőt is nagyobb eséllyel fog ki minden méretben. A galériában is megnézheti, milyen sok póló, blúz és egyéb felső vár gazdára, 995 forintos áron!

Zara

Idén elég nagy csalódás volt a Zara leárazása, egyrészt az árak megálltak egy bizonyos szinten (nekem egy semmiextra bomberdzsekiért sok a 8 ezer forint, ahogy a poliészterblúzokra is sajnálok 6 ezer forintot), másrészt a készlet sem volt túl eredeti. Most pár, kicsit unalmas ruha és műbőr ceruzaszoknya kapható 4995 forintért, haspólók és vastag anyagból készült, de totálisan elszabott felsők 2995 forintért, táskák alig vannak, azok is viszonylag drágán. Talán farmert éri meg venni 4995 forintért, de lehet, hogy a cipők közt is talál olyat, ami méretben jó és tetszik.

H&M

A H&M korán kezdte a leárazást, de korán be is akarja fejezni a jelek szerint, ugyanis már alig van pár sor ruha az üzletekben. A készlet boltonként változik, és az árak sem ugyanazok mindenhol, viszont így általában sokféle méret van azokból a darabokból, amik ki vannak téve. Sok az ócskaság, de ki lehet fogni jó dolgokat, például elég hálás vagyok, hogy 3500 forintért tudtam venni egy kánikulaszettet, ami még jól is néz ki. Természetesen a pár hónapja elérhető internetes boltban is találkozhat leárazott dolgokkal, de az a rojtos szoknya, ami az üzletben 1500 forint volt, online 4990 forint, igaz, itt két méretben is kapható és talán több van belőle. 

Pull and Bear

Itt a legjobb a felhozatal őszi holmikból, én nem is értem, hol voltak eddig ezek a ruhák, talán más országban? Bélelt, bőr bokacsizma 3595 forintért kapható, kabátok 3-5 ezer, farmerek 3 ezer forint körül kaphatók. Ezekhez képest drágának tűnnek a jópofa, ujjatlan poliészter blúzok, amik szintén 2995 forintba kerülnek, de legfeljebb nem veszi meg őket az ember. A férfirészlegen is nagy az olcsóság, 5 ezer forintból kijön két póló és egy kabát!

Mango

A Mango már régebben akciózik, mint a H&M, mégis a fél bolt 50%-os áron kínált ruhákkal van tele. Itt nem nagyon változtak az árak az elmúlt hónapban, de végül is mindegy, ami itt nem fogy el, megy az outletbe. Előny, hogy itt a komolyabb irodisták is fel tudnak öltözni és az idősebb hölgyek is találhatnak viszonylag olcsón csinos ruhákat. A viszonylag azt jelenti, hogy egy műszálas ruha 7 ezer forint körül van, farmerek, blúzok 5 ezer forint körüli áron kaphatók. Továbbra is tudjuk ajánlani a netes készletet, ott kaphatók olyan ruhák is, amik az üzletekben nem.

New Yorker

A New Yorker ismét a Mango ellentéte, abszolút tiniknek szól, szaggatott farmershortok, kivágott miniruhák és rengeteg műszálas felső kapható, furcsamód nem is annyira olcsón. Még emlékszem, amikor több évvel ezelőtt a leárazások végén 790 forintért szórtak ki dolgokat. Most a legjobb vásárnak a pamuting tűnik 1790 forintért, de cuki ruha is kapható 2990 forintért, meg nyaralós felső és rövidnadrág 1990 forintért. Nézze meg a galériában, miket találtunk – és képzeljen oda még cipőket, fürdőruhákat is, mert azok is kaphatók 3 ezer forint alatti áron!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Mustra