Már 3 ezer forintból kijön egy bikini

Ugyan már nyár közepe van, de még ilyenkor sem késő bikinit venni: sokan ekkor jönnek rá, hogy a tavalyi már tönkrement, vagy épp még az utazás előtt állnak, és tavasszal nem siették el a fürdőruhavásárlást. Tulajdonképp mindenki jól jár, aki most indul el bikiniért, mert a leárazásoknak hála egyre több helyen lehet akár 3 ezer forint alatt egy jó szettet kifogni.

Asia Center

Az Asiában színes és fodros bikinikből táraztak be. Jó, hogy a fürdőruhákat szettben árulják, így egyrészt tényleg olcsó a 2-4 ezer forintos ár, másrészt nincs az a probléma, ami mindenhol máshol, miszerint soha nincs megfelelő méret abból az alsóból, aminek a felsőjét kinéztük. Sok színes egyrészes is kapható, de ezek sajnos a legtöbbször nagyméretűek, szóval ha szexi trikinire vágyik, itt kicsi az esélye, hogy megtalálja 36-os méretben (update: van esélye, a My77-ben, de ott drágábban). Egyébként az Asia Centerben divat a strassz, a csipke és a feltűnő minta, de találni visszafogottabb egyszínű vagy csíkos bikiniket is.

F&F

A Tescóban idén erős a felhozatal, de minden üzletben más. A képek az Aréna Plazában készültek, de tudom ajánlani a Váci úti vagy a Soroksári úti Tescót, ahol ennél jobb a felhozatal és még méretek is vannak. Az F&F-nél ugyanis számomra a legnagyobb probléma, hogy a kinézett fazonokból nincs közepes méret, szóval vagy 34-esbe préselem magam, vagy 44-es mérettel kéne rendelkeznem. Az árak nagyon barátságosak (főleg, hogy itt a leárazás), de a méretezés kevésbé. A bikinifelsők teljes áron általában 3490 és 2890 forintba, az alsók 2390 forintba kerülnek, de leárazva már 1190 forintért is láttunk szuper felsőket (természetesen apró méretben).

New Yorker

A New Yorker idén elképesztő mennyiségű bikinivel készült, és baromi keveset kérnek értük. 1990 forintért teljes szettet vásárolhatunk, de a különlegesebb bugyi-felső párosok sem kerülnek 4 ezer forintnál többe. Kivéve a trendi neoprén bikini, aminek a számozásával lehet valami, ugyanis a 75B-s méretemre L-es felső kéne, a 38-as hátsómra meg XS-es alsó, ami mindenképp furcsa. Persze ezek a méretek fogytak el mostanra, szóval vehet L-es alsót és S-es felsőt, de valószínűleg kevés ilyen adottságú ember mászkál a bolygón, ugyanis ezekből a darabokból még rengeteg van.

Calzedonia

Az olasz fürdőruhaboltban alapvetően 3 féle méret van és eddig mindig találtam megfelelőt magamnak, szóval valószínűleg nem kéne ezt az F&F-nél se túllihegni, de ők tudják. Jó a kiszolgálás, cserébe itt az árak elég magasak, leárazva is 5 ezer forint egy alsó és 7 ezer egy felső. Sok bikiniben erős párnázás van, és többnek a nyakpántja kényelmetlen, plusz a plakátlányokon tökéletesen mutató bikinit sem ajánlott átlagos adottságokkal erőltetni, de rengetegen vásárolnak itt, mert jó minőségűek és fantáziadúsak a fürdőruhák.

Tezenis

A Calzedonia kistestvérében idén nyáron több a fehérnemű, mint a bikini, és sokan panaszkodnak arra, hogy még a legnagyobb, L-es méret is baromi kicsi (mondjuk egy 38-40-es méretű nőre jó), szóval vannak korlátai a Tezenisnek, de szerintem most egymással is jól kombinálható színekkel és fazonokkal jöttek ki, a bikinik anyaga is jónak tűnik. Az alsók és felsők egységesen 3290 forintba kerülnek (az 50%-os leárazás még csak a készlet egy részét érte el), de 6580 forintért tök jó szettre tehet szert.

H&M

A svéd óriás viszont idénre visszavett a bikinikínálatból. Míg tavaly (vagy talán tavalyelőtt?) 700 forintért lehetett a legtöbb boltban egy rahedli fürdőruha közül kitúrni a tökéletest, idén átlag 3990 forintért kaphatók átlagos (vagy kifejezetten csúnya) felsők, 2990 forintért hozzájuk illő alsók és például az Aréna plazás üzletben egyáltalán nincs is fürdőruha. Talán az árak miatt, de most még vannak teljes méretsorok, szóval ha megtetszik valami, alig 7 ezer forintért beszerezheti. Vagy ha bátor, rendelhet neten.

Inditex felhozatal

A Zara, Bershka, Pull and Bear hármas eddig sem volt erős bikiniben, de minden évben kitettek párat az üzleteikbe. Idén is valahogy így van ez, a Pull and Bearben például kábé 10 darab bikini árválkodott ottjártunkkor, azokból is nagyjából csak M-es méret volt, szóval nem volt nehéz őket otthagyni. A Bershkában kétféle fazonra mentek rá, szerintem nem túl nagy sikerrel, mert ilyesmit tényleg bárhol lehet kapni, még olcsóbban is, mint a leárazott ár. Nézze meg a galériában a kínálatot!

WestEnd aluljárószint

A pláza aluljárószintjén több olcsó butik is helyet kapott, az egyikben most szinte csak fürdőruhák kaphatók, ráadásul nem is drágán. Itt is szettben vásárolhatók meg a bikinik, egy divatos neoprén-utánzat 5990 forintba kerül. A JPress is betárazott bikinikből, hála a leárazásnak, 7 ezer forint alatt jól kinéző színes, pálmafás szettet kaphatunk, de vannak külön alsó- és felsőrészek is, ezek még olcsóbban is összepárosíthatók.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek