Nézegessen überdivatos öltönyös férfiakat!

Pár napja ért véget a 88. Pitti Uomo. Tudja, ez az a férfiaknak szánt divathét, amiből nagyon sokat lehet tanulni - például, hogy divatba jön a pokrócra hajazó sál és a magasított derekú nadrág. Előbbi amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan távozott is a trendek közül, utóbbi viszont - a galériánk tanúsága alapján - egész jól tartja magát. A hajtás után megnézheti, hogy ezen kívül miben parádéztak a stílusos férfiak Firenzében.

A június 16. és 19. között megrendezett eseményen természetesen most sem csak a divatot kedvelőket várták szeretettel, de azokat is, akik abból élnek. A vásáron a buyerek testközelből megnézhetik a legújabb kollekciókat, a kiállítók pedig új rajongókat és üzlettársakat szerezhetnek a közönség tagjai közül. 

Bár most is jó idő volt, ez most sem tartott vissza senkit attól, hogy akár háromrészes öltönyben nyomja végig ezt a négy napot. Azért akadt olyan is, aki inkább lazábbra vette a figurát, és pólóban jelent meg a vásár helyszínén. A képeket elnézve a kék és a kockaminta még mindig trendi, az élénkebb színek mellett pedig egyre több emberen látni semleges, illetve földszíneket. A magazinok és divatcégek munkatársai mellett divatbloggerek is ellátogatottak Firenzébe - és természetesen olyan ikonikus street style arcok sem hiányozhattak, mint Simone Marchetti.

Egyre népszerűbb

A Pitti Imagine szokás szerint közzé tette az elmúlt napok adatait is: ezekből kiderül, hogy egy év alatt 5 százalékkal nőtt az oda látogató buyerek száma - ez 20 ezres nagyságrendet jelent. A piacok tekintetében Európa teljesít a legjobban - azon belül Németország 20, Franciaország pedig 23 százalékkal növekedett, északon pedig még ennél is nagyobb volt a növekedés (50% feletti). Ha a következőn ön is részt venne, január 12-16-a között irány Firenze!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek