Kim Kardashian mindig ugyanúgy néz ki

A Marie Claire adta az ötletet, hogy összeszedjük, milyenek Kim Kardashian tipikus szerelései. A lap nemzetközi oldala 15 féle Kardashian-szettet talált, mi kicsit újragondolva majdnem húszat, és hiába a neves dizájnermárkák, a végeredmény a legtöbb esetben nagyon egyszerű és elég kihívó. A hajtás után megnézheti, hányféleképpen lehet egy haspólót felvenni és milyen sok helyzetben megállja helyét a ceruzaszoknya – körülbelül ennyi a stíluskirálynőnek kikiáltott örmény realityhősnő titka. Meg az, hogy ha még ennyit sincs kedve magára rángatni, akkor az edzőruhája fölé húz bőrkabátot. Ha kedvet kapott ahhoz, hogy Kardashiannek öltözzön, nincs nehéz dolga, itt bármit beszerezhet 40-50 dollárért, de biztos a hazai üzletekben is kaphatok csőtopok és csőszoknyák, csak körül kell nézni. Ja, és kell egy tűsarkú szandál is, de az se lehetetlen küldetés. A Givenchy estélyikkel már más a helyzet, de úgyse ülünk gyakran a párizsi divathét bemutatóinak első sorában...

Fehér haspóló fehér csőszoknyával

Újabban ez Kim Kardashian kedvenc kombinációja, 2015. februárjában egy szőrmekabáttal egészítette ki a szettet a hideg New Yorkban, májusban a Los Angeles-i reptéren csak egy blézert kapott a csőtop fölé, és 2014. októberében is hasonlóan kombinálta Malibun a magasan záródó felsőt és szűk szoknyát.

1
Jason Laveris / Europress / Getty

Fekete csőszoknya, fekete csőtoppal

Ez ugyanolyan alapszett, mint a fehér csőtop, fehér csőszoknya és hasonlóan is variálja a celebnő, bundával, blézerrel. 2015. január 31-én egy arizonai eseményre vonult be bundácskában, április elején a Keeping Up With The Kardashians felvételére sietett hasonló szettben, januárban pedig ebédelni ment a testhez tapadó összeállításban.

11
Uri Schanker / Europress / Getty

Felkötött póló csőszoknyával, illetve bármilyen haspóló csőszoknyával

Ha nem fehér és nem is fekete, akkor fekete-fehér vagy szürke verzióban hordja Kim Kardashian a csőtop-ceruzaszoknya kombinációt.

16
Jon Kopaloff / Europress / Getty

Felül áttetsző, alul szűk, mindez világos színekben

A bal oldali képen azt láthatja, hogy 2015. májusában a celebnő egy csipkés felsőt és egy szűk szoknyát húzott magára New Yorkban. Valószínűleg már ő sem emlékezett arra, hogy 2013. novemberében hasonlóan rótta a New York-i utcákat, de biztos ami biztos, a lyuggatott ruhát elsütötte 2015. márciusában Párizsban is.

2
Alo Ceballos / Europress / Getty

Szűk fehér ruha, derékrészen csavarral

A derékon, csípőtájon fodros, vagy csavart ruha előnyösen emeli ki a homokóraalakot, így adott, hogy Kardashian gyakran választ ilyen szabású ruhát. 2014. szeptemberében Londonban mutatkozott egy derékon csomózott fehér ruhában, 2014. márciusában ruhaboltját, a Dash-t látogatta meg peplumos fehér ruhában, Los Angelesben, aztán 2015. áprilisában a húsvéti misére vett fel egy fodros fehér maxiruhát.

7
Neil P. Mockford / Europress / Getty

A híres testszínű latex

Kardashian mindent megtesz, hogy végre divatba jöjjön Atsuko Kudo gumiruhája. 2015. júniusában a  Hype Energy Drinks eseményére vette fel Tennessee-ben (terhesen), február 26-án Londonban ment egy hasonlóban vacsorázni férjével, 2014. novemberében pedig parfümjét, a Fleur Fatale-t népszerűsítette latexben Melbourne-ben.

4
John Shearer

A még híresebb teveszín kabát

Ez Kardashian téli szerelése kábé egy éve, 2015. februárjában a párizsi divathéten parádézott benne, áprilisban New Yorkban burkolózott bele, 2014. decemberében pedig szintén New Yorkban vacsorázni vitte kedvenc kabátját.

5
Pierre Suu

Fehér blézer, fekete kiegészítők

Ez ugyanannyira alapruhadarab, mint mondjuk a farmer, talán annyi benne az újdonság, hogy nem fekete, hanem fehér blézert szokott Kardashian hordani. 2014. május 5-én valószínűleg tárgyalni ment ilyen üzletasszonyos külsővel, 2014. február 18-án bulizott, és ami a legfurcsább: a 2014-es szetthez megszólalásig hasonlóban ment már 2012 decemberében a Miami reptérre.

13
Raymond Hall / Europress / Getty

Fekete ruha magasított nyakkal

Ez sem bonyolult ruha, de nagyon jól áll minden alakon: ezt már 2014. nyarán tudta Kardashian, aki a Sohóban vonulgatott egy testhez tapadó ruhában, 2015. májusában Sao Paulo-ban reklámozott így valamit, majd június elején a Beverly Hills-i Nate 'n Al Delicatessen-be ment vásárolni egy nem túl kihívó ruhában.

10
Alo Ceballos / Europress / Getty

Fekete ruha mély dekoltázzsal

Talán ezekre emlékszünk a legjobban, mert a mellmutogatásokról gyakran beszámol a sajtó. Idén májusban Kim Kardashian saját könyve, a Selfish bemutatóján pózolt kipakolt mellekkel, áprilisban Manhattanben sétált, februárban pedig megmutatta, hogy ő New York leghidegebb napjain se fázik.

21
Northfoto

Fekete, testhez tapadó overál

Ez is újabb őrület a celebnőnél, bár most, hogy terhes, lehet, hogy ezekről az overálokról lemond egy időre. 2015. márciusa volt a macskanő-jelmezek hónapja, március 16-án interjúzni ment Los Angelesben, de előtte Párizsban kétszer is kivonult a hotelből, mindkétszer más overálban.

22
Mixy / Northfoto

Fekete estélyi áttetsző szoknyarésszel

Ez a trend abszolút a párizsi divathéthez köthető, először 2014. szeptemberében láthattuk a celebnőt bugyivillantó szoknyában, aztán kicsit Londonban is megmutatta lábait.

20

Áttetsző felső és hosszú kabát

Kardashian egyik kedvenc trükkje, hogy hatalmas kabátokkal takarja el melleit, ha már a felsői erre nem alkalmasak. 2014. novemberében New Yorkban próbálta ezt ki, aztán 2015. áprilisában Variety's Power of Women eseményre ment el így, csak akkor fehér verzióban. 2015. márciusában Párizsban nézett várost egy bunda takarásában.

17
Ncp/star Max / Europress / Getty

Átlátszó ruhák, kivillanó fehérneműk

Ez majdnem ugyanaz, mint az előző, csak itt a szoknyarész is átlátszik: ismét a kabáté a fő takaró szerep. Kim Kardashian Rihanna első éves Diamond báljára ment csupasz fenékkel 2014. decemberében, aztán a divathéten pózolt szőkén, utána egy szintén párizsi fotózásra ment átlátszóban, kötözött sonkaként. Addig jó, míg az utcán van, de a gálán vajon mi történik, amikor már annyira melege van, hogy le kell dobnia a kabátot?

új

Áttetsző csipke

Ez pár éves kedvenc Kardashiannál, 2012-ben Las Vegasban ünnepelte fekete csipkében a szilvesztert, 2013. októberében a Jay Leno féle The Tonight Showba látogatott el fehér csipkében, 2012. májusában pedig Londonban mutogatta magát piros csipkében.

3
Denise Truscello / Europress / Getty

Csillogó estélyi- és koktélruhák

A celebnő szereti a csillogó cuccokat, és azok jól is állnak neki. Igaz, mióta Kanye Westtel jár, maximum ezüstösen csillogó, és feketével kevert verziókban gondolkodik. 2014. szeptemberében egy latexbody-t húzott a fémes estélyi alá a londoni GQ Men of the Year awards-ra, 2015. március 2-án a Dash miami boltjának megnyitójára tett ki magáért, június elsején pedig a 2015-ös CFDA Fashion Awardsra öltözött feltűnően, New Yorkban.

15
Samir Hussein / Europress / Getty

Farmernadrág bármivel

Jó, ez elég alap, hisz farmerja mindenkinek van: Kardashian általában egyszerű felsővel, magassarkúval és blézerrel vagy bőrkabáttal kombinálja a farmert.

12
Rb/bauer-Griffin / Europress / Getty

Bőrkabát bármivel

Kim Kardashian nagyon szereti fekete, motoros bőrkabátját, ezért gyakran hordja – ha van önnek is hasonló kabátja, hordja ön is gyakran, hisz ugyanolyan jól néz ki szakadt farmerrel, mint csipkés ruhával!

8
Pixplus/bauer-Griffin / Europress / Getty

Bőrkabát edzőcuccal

Az már kicsit extrémebb választás a celebnőtől, hogy edzőcuccát is szívesen egészíti ki bőrkabáttal. Egyébként elég sokszor mászkál testhez tapadó Nike gatyában és felsőben, van egy olyan érzésünk, hogy amikor reggel még egy csőtopot sem talál a gardróbjában, akkor nyúl a sportruhák után. Alábbi képek 2015. február 4-én, Los Angelesben, 2015. február 11-én, New Yorkban és 2015. március 19-én készültek, Hollywoodban.

14
Bauer-Griffin / Europress / Getty
 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek