Tetőtől-talpig farmerben járunk majd a nyáron

Mi sem bizonyítja jobban azt, hogy visszatérnek a hatvanas-hetvenes évek meghatározó stílusjegyei, mint az, hogy a hírességek is előszeretettel jelennek meg kantáros nadrágban, klumpában vagy tetőtől-talpig farmer szerelésekben. A jelenségre a vogue.it szerkesztősége is felfigyelt és készített egy összeállítást arról, hogy hogyan értelmezik újra a hollywoodi celebnők a James Dean és Marlon Brando által divatba hozott farmer-trendet.

A tavaszi-nyári szezon ezen divathullámja persze nem lenne ennyire népszerű, ha nem bukkant volna fel az olyan jelentős divatházak kifutóin, mint a Fendi, a Stella McCartney vagy a Chloé, aminek köszönhetően Miranda Kerr, Dakota Johnson, Rihanna és Anne Hathaway is felkapta a könnyed és kényelmes farmertrendet.

Míg a Chloé gladiátorszandállal mutatta be farmerruháját, addig Kourtney Kardashian egy rojtos Chanel táskával dobta fel a hétköznapias megjelenést kölcsönző szettet. Hasonlóképpen tett Kylie Jenner is, ő egy szőrmével bevont designertáskával kombinálta farmer összeállítását. Olivia Palermo és Miranda Kerr szerint a farmeringet betűrve hordjuk, Vanessa Hudgens szerint pedig a szezon egyik legnagyobb cipőtrendjével, a lapos talpú papucccsal viseljük majd ezeket a szetteket.

Különösen szerettük, hogy Katie Holmes egy világosabb árnyalatú inggel törte meg a klasszikus farmeranyagok színvilágát, ahogy várhatóan többször látjuk majd az utca emberén az Emily Blunt által viselt ujjatlan farmeringet vagy az Alexa Chungon látott babydoll-szerű, nehéz anyagbol készült egyrészest is a szezonban. Jól láthatóan a tervezők és a hírességek szerint is bézs és barna kiegészítőkkel párosítjuk majd a kék anyagot, de nem kopnak még ki a divatból a lapos bokacsizmák sem a nyáron. Nézze meg a galériában, hogy hogyan érdemes kombinálni az örökzöld farmert 2015-ben!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!

Az oldalról ajánljuk

Érdekességek