A nadrágszoknya vagy a lamé a rosszabb?

A 68. Cannes-i Filmfesztivál május 23-ig tart, de sajnos már most összejött egy nagy merítés rossz ruhákból (és egy cipős botrányon is túl vagyunk). Például az általunk nagyon kedvelt Sophie Marceau most kétszer is melléfogott: egyszer egy idétlen félig bőrnadrág, félig nagyestélyi kombóban mutatkozott, aztán túl magasan sliccelt, köpenyszerű ruhájában villantott bugyit. Natasha Poly is egy hasonlóan béna estélyit választott, ami olyan volt, mintha fürdőruhájára tekerte volna fel a szállodai függönyt.

Az idei fesztiválon a csillogó szatén és lamé anyagok is nagyon mentek, pedig ezek egyrészt optikailag vastagítanak, másrészt könnyű bennük közönségesnek vagy divatjamúltnak tűnni. Eva Longoriának még egész jól állt a mélyen dekoltált, ezüstszínű ruha, de Lindsay Ellingson modell úgy nézett ki, mint aki jelmezbálba indult – és még a feneke is kilógott a ronda estélyiből. Liya Kebede etióp származású modellel bántak el a legrosszabbul, az ő designerruhája konkrétan úgy nézett ki, mintha a tervező a karácsonyról megmaradt díszeket és csomagolóanyagokat hasznosította volna újra, de Sienna Miller Valentino ruhája is inkább tűnt saját készítésű óvodai jelmeznek, mint komoly estélyinek.

Mi borítja ki jobban?

Sokan a csillogó kövekkel kirakott ruhákra esküdtek, például Paris Hilton is, de tőle nem is vártunk mást – és Victoria Silvstedt-től sem, aki rendesen sellőnek öltözött minden nap. Az idei filmfesztiválról se hiányozhatott az excentrikus Elena Lenina, aki hozta a szokásos szintet. A legmeglepőbbek talán Salma Hayek rossz választásai voltak, hisz az ő férje, François-Henri Pinault a luxusruhamárkákat tömörítő Kering vállalat elnöke, szóval Hayek a világ legjobb gardróbjából válogathat magának. Ez idén rosszul sikerült, hiába márkásak a ruhái, egyszerűen rondák. Nézze meg a galériában a 2015-ös Cannes-i Filmfesztivál legrosszabb szettjeit!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Mustra