Ilyenek valójában a plus size ruhák

A Buzzfeeden jelent meg a videó, melyben három molett, de teljesen különböző alkatú hölgy felpróbál három, elvileg plus size nőknek tervezett ruhadarabot. A ruhákat netről rendelték, a hölgyek által megadott méretek alapján, merthogy Amerikában sincsenek tele a boltok pluszos nőknek való ruhákkal (ami azért több mint furcsa, hisz ott tényleg nem mindenki nádszálvékony).

Az első hölgy, Tess vagány molett modell, a második szereplő, Kristin csajos stílusú, de hasa miatt nehezen talál ruhát magának, a harmadik lány, Sheridan pedig főként nadrágokat hord – mindhármukban közös, hogy nagyon örülnének neki, ha végre az üzletekben is lennének nagyméretű ruhák és nem kéne a netes rendeléssel bajlódniuk, ahol a legtöbbször nem tudják, mit kapnak a pénzükért. 

Például 42 dolláros sortot a Torridtól, ami kivétel nélkül mindannyiuknak szörnyen áll, és Kristin szerint egyenesen vissza kéne küldeni a pokolba, ahonnan jött. De a Fashion to figure 16 dolláros ceruzaszoknyája se jobb, és a 26,50 dolláros nadrággal sincsenek a lányok megelégedve. A 23 dolláros Forever21 ruhát is csak egyikük vásárolná meg, nézze meg a videóban, melyikük!

Oszd meg másokkal is!
Mustra