Lapos talpú papucsban töltjük a nyarat

Még bőven van időnk lélekben felkészülni a következő szezon egyik legnagyobb trendjére, a szőrrel beborított cipőre, így megnéztük, hogy várhatóan melyik tavaszi-nyári lábbeli lesz az előttünk álló meleg évszak legfelkapottabbja. A huffingtonpost.com szerkesztősége már most borítékolta, hogy nem ússzuk meg a nyarat a kényelmes, minimalista stílust követő, kicsit csúszkálós, lapos talpú papucs nélkül, amiben már a kora tavaszi divathét alatt is lencsevégre kaptak egy-két befolyásos divatszerkesztőt, modellt és bloggert. Nézze meg a hajtás után, hogy miben járunk majd a kánikulában!

A kevés anyagot igénylő forma esetében a lehetőségek meglehetősen korlátozottak voltak, de ennek ellenére a divatházak igencsak kreatívan estek neki a papucs újragondolásának. Ennek köszönhetően menő a kövekkel díszített, a farmerrel, illetve szőrmével bevont, a monogramos, a retro, a telitalpú, valamint a bohémebb, rojtos verzió is 2015 első felében. A külföldi webáruházak átlagosan 12.900 és 119.169 forintra árazták be a "pacskernek" is nevezett fazont, míg a hazai fast fashion boltok ennél jóval barátibb árakkal készültek fel a dömpingre.

A Mangóban egy klasszikus, Birkenstockra emlékeztető darab 13.995 forintba kerül, de találni 9995 forintos és 17.995 forintos papucsot is a spanyol márkánál. A Zarában 7995 forintról indulnak a papucsok, egy kövekkel feldobott darabért 14.995 forintot, egy hegyes orrú papucsért pedig 9995 forintot kell fizetnünk. Az online boltot nyitó H&M-ben 5990 forintért láttuk a legolcsóbbat, a legdrágább és a legszemrevalóbb pedig egy kígyóbőrrel bevont darab volt 17.995 forintért. Nézze meg a galériában a szezon egyik legmeghatározóbb trendjét és a márkák kínálatát!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!

Az oldalról ajánljuk

Érdekességek