Tudatosság jellemzi Michelle Obama ruhatárát

Nemcsak a celebnők diktálják a trendeket az idei szezonban, hanem az olyan befolyásos feleségek is, mint a stílusikonként emlegetett Michelle Obama, akit a legmeghatározóbb tavaszi slágerekben kaptak lencsevégre a közelmúltban. Az 51 éves First Lady ugyanis előszeretettel és valószínűleg tudatosan visel olyan hordható, a hétköznapi életbe könnyen beilleszthető ruhadarabokat, mint a bő szárú pantalló, a fekete-fehér csíkos felső, az aszimmetrikus szoknya, a kezeslábas, a törpesarkú cipő, az edzőcipő, a virágmintás ruha, vagy a vállat szabadon hagyó egyrészes. Ezúttal a huffingtonpost.com szerkesztői készítettek egy összeállítást Michele Obama stílusáról, amihez hasonló megfizethető szetteket bárki beszerezhet a fast fashion üzletekből is.

A csinos elnökfeleség szereti a korának megfelelő, elegáns, de nem túl hivalkodó, divatos együtteseket, amikben akár egymás után többször is megjelenik, de az olcsóbb konfekcióruhák mellett  gyakran visel olyan költségesebb designerdarabokat is, mint az a 2015-ös tavaszi-nyári Zac Posen kollekcióból való fehér miniruha, amiben a 'Black Girls Rock!' néven futó eseményen jelent meg New Jerseyben, de hasonlóan emlékezetes volt az a narancs árnyalatú virágmintás Altuzarra kosztüm is, amit egy törpesarkú ezüst cipővel viselt nemrég Japánban. Szerettük azt a geometriai mintás, Op Art stílust idéző Alice + Olivia ruhát is, amelyben Kambodzsában tette tiszteletét a közelmúltban.

A méregdrága ruhaköltemények mellett az elnökfeleség gyakran tűnik fel kék estélyi- és koktélruhákban, valamint olyan lezser konfekciószettekben, mint például a klasszikus kockás blúz, a fekete-fehér csíkos felső, mélyebben dekoltált átlapolós ruha, az egyszerű Converse tornacipő, vagy kardigán, amikben általában a lazább hangvételű programokon szokott megjelenni. Nézze meg a galériában, hogy hogyan diktálja a divatot az Egyesült Államok 44. First Ladyje!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek