Klumpában járnak a celebnők a nyáron

Nemcsak a lapos talpú papucsok lesznek divatban a szezonban, hanem az életveszélyes eséseket rejtő klumpák is, amiket természetesen már a divatrajongó hírességek is beszereztek maguknak. A Northfoto.com legújabb összeállításából megtudtuk, hogy a vaskos fapapucsot leginkább hétköznapias szerelésekkel, farmerrel és pólóval menő kombinálni Hollywoodban illetve New Yorkban, de persze ezúttal is akadt olyan celebnő, aki kiöltözött a hippikorszakot idéző lábbelihez.

Bár egyes divatházak virágmintás verzióban is piacra dobták a klumpát, a hírességek körében mégis inkább a fekete, illetve a bézs árnyalatok a népszerűbbek. Fekete klumpában kapták lencsevégre az utóbbi időben Chloe Sevignyt, aki farmerrel, vékony pántos hózentrógerrel és egy vagány pólóval dobra fel klumpáját New Yorkban. Hasonlóképpen farmerrel viselte a bumfordi fazont Maggie Gyllenhaal, Sarah Jessica Parker, valamint Ali Lohan is. Még ennél is lazább összeállításban képzelte el a klumpát Katie Holmes, aki tornatermi szettjéhez igazította az oda nem illő papucsot.

Igaz, mi nem vennénk fel alkalmi ruhához klumpát, azért volt egy-két híresség, aki fantáziát látott a szokatlan párosításban. A „jó nőként” emlegetett Alexa Chung például a Chanel haute couture bemutatón jelent meg klumpában, míg a színésznőként ismert Sophia Bush virágmintás, piros randiruhához passzintotta a papucsot, a Család kicsi kincse című filmben megismert Abigail Breslin pedig fekete bosziruháját dobta fel a magassarkú papucssal. Nézze meg a galériában, hogy milyen szerelésekkel viselik a színésznők és a celebnők a klumpát!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Mustra