Már most vehet nyári ruhát

Itt az újabb tavaszi-nyári szezon, de úgy vettük észre, hogy a boltok kínálata nem nagyon változott az előző évihez képest: továbbra is virágmintás, csíkos, térdig érő nőies szettek és laza ingruhák kaphatók a legtöbb üzletben. Persze a készlet hétről hétre változik, úgyhogy simán lehet, hogy mire ön eljut az üzletekbe, már más foglalja a helyet a fogasokon, azonban az mindenképp furcsa, hogy már strandruhának való holmikat is lehet vásárolni – még csak április van. Részletek és képek a folytatásban!

Asia Center

Az Asia Center nem csak cipőben erős, az itt található MK áruházban például rendes próbafülkében lehet felpróbálni a rengeteg ruha közül azt, ami megfogott minket. Vannak nagyobb méretek is, sőt, sokmindenből csak azok vannak. Ottjártunkkor még nem érkezett meg a teljes tavaszi-nyári készlet, de így is találtunk fekete, gyöngyös nyakú neoprén ruhát és a tarka ruhadarabok kedvelői se járnak rosszul, ha itt keresgélnek.

H&M

A ruhakínálat mindig erős a H&M-ben, most is rengetegféle anyag, minta és fazon közül lehet válogatni. Aki már nyárra szerezné be kötelező hippiruháját, az is jól jár és az is, aki az irodába keres valamit még tavaszra. Az árak se értelmetlenül magasak, sőt, nagyjából 10 ezer forint alatt beszerezhető minden.

Orsay

Az Orsay ráállt a mindenkinek előnyös, homokóra szabású ruhákra. Nekünk az egyetlen problémánk az volt, hogy a legtöbb ruhából kivillant a vállunk, pedig amúgy szép volt mind.

New Yorker

A New Yorkerben ismét partiruhákból jelentős a felhozatal és tiniknek való cukiskodó csipkecsodákból meg aranyos mintás darabokból találtunk párat. A szabások gyakran nincsenek jól eltalálva, de kis szerencsével olcsón találhat önnek tetsző ruhát:

Promod

A Promodban most kicsit csalódtunk, de az is lehet, hogy csak mi nyúltunk rossz ruhák után: akárhogy is, a 10 ezres otthonka nem tűnt meggyőzőnek és a poliészter koktélruhák sem kihagyhatatlanok ilyen borsos áron:

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek